(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض کردم تازه این کمشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من هیچ ادعایی ندارم و کوچیک همه رفقام(sm127)
قانع باش برادر (sm59)نقل قول:
بزرگوارید (sm10)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قانع هستم چون دیگه اون لذت اولیه رو نداره برام(sm50)
ارادتمند(sm10)نقل قول:
(sm88)نقل قول:
نبود ی ماهه دگه حمید جان؟(sm88)
شیرررر توش(sm81)
...(sm50)
بیچاره شدم (sm81)
خدا نکنه چرا سهندجان؟...(sm77)
طرف هاردو تست کرد سلامتی زده بود صفر درصد (sm81)
مال خودش 100 درصد (sm2)
گفت هارد بیار کپی کنم اطلاعاتتو
ولی من که ندارم (sm81)
زحمت 6سالم داره به باد میره (sm74)
خواب دیدم ما را بریدند
و به کارخانهی چوببُری بردند
آنکه عاشق بود، پنجره شد
آنکه بیرحم، چوبهی دار
از من اما دری ساختند برای گذشتن ... (sm27)
به هیچ کس نده با برنامه های آشغای و نرم افزارهای مفتی پیکره دیتاشونو بهم بریزن
این همه هزینه کردم بی نتیجه...
تو خانواده هم کسی حاضر نیست یه ریال کمک کنه...
(sm86)
دوست من PC3000 داره میدم برات درستش کنه
حجمش مهمه سهندجان، چقدره چند ترا هستش؟
این لینک با کیفیت بالا هم فیلم هم سریال بلوری ارجینال هم داره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیه الان تو بازار چنده (sm29)
چیه میخوای کلیه بفروشی هارد بگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی هادی جان؟؟؟(sm77)
کلش میشه 400 گیگ نهایتانقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخیرأ مشغول توام هادی ...
هادی دارم سکته میکنم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون هارد + یک هارد با ظرفیت نهایت 500 گیگ برای بک آپ برام ارسال کن و امیدوار باش رفیق...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با HD Tune تست کردی سهند؟
احمد جان من خیلی متوجه حرفات نشدم.
ندیدم با چی تست کرد فقط دیدم 587 روز عمر کرده هاردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
کجا میخوای باشم همین جام دیگهنقل قول:
من روی Quick Scan گذاشتم تو تیکشو بردار ...
نقل قول:
چند ترا هارد داری (sm54)
چه زدی توش پر شده همه
ازم سراغ نمیگیری داداش بزرگ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب که زیاد نبودی منم زیاد پست ندادمنقل قول: