اسکاتلند زد(sm118) رومانی هم زد(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
اسکاتلند زد(sm118) رومانی هم زد(sm118)
دایورت به حسن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه به حسن دایورت کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیگر فیلم ساراباند بود ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ورژن قبل سایت تاپیک 13 بود فکر کنم الی گفت ببینیم 10000 رُ کی میزنه من دادم همین جمله تو رُ گفت فکر کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا وقتی حسن داشت میگفت ما بدشانسیم دیدم 99999 شده فکر کنم یه سیگنال از بالا بود (sm2)(sm2)
همیشه فکر میکردم این زندگی واقعی نیست انتظار زندگیست ...انتظار برای یه چیز واقعی تر و با اهمیت تر....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و دوباره متولد میشویم و زندگی دوباره آغاز میشود نه مو به مو مثل قبل...اما همین طور ناامید و نامطمئن
این 2 تا خوشم اومد فقط(sm120)
اونم که نفهمیدم چرا هی لخت میشن میدون دنبال هم(sm2)
ولی خوبیش اینه که اولین برد جزایر فارو هیچوقت یادمون نمیره(sm2)
حسین واسه اینکه همه رو 3نظر بزنی باید 43046721 تومن پول بذاری (sm2)
یه جاشم کرکر خنده بود اومدن ببرنش تیمارستان هی در می رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلن فک نمیکردم کسی به اینچیزا حواسش باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود(sm2)(sm2)