نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم (sm50)
چه سخت هيچي خواب شب نميشه (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم (sm50)
چه سخت هيچي خواب شب نميشه (sm27)
شما که بی بی مایی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبورم...میفهمی؟ مجبـــــــــــور (sm25) تا حالا توی گرمای 50 به بالا روزه گرفتی؟ (sm74) تازه امروزم نرفتم کلاس هفته پیش نابود شدم (sm88)
نقل قول:
حالا (sm120)
فكرشم آدمو گرما زده ميكنه (sm25)
ای ول بلاخره یکی پیدا شد روزه تو باران روزه گرفته باشه ؟نقل قول:
می گما این مقام عظمای ولایت گفته سه شنبه عیده آره ؟(sm77)
منم روزه میگیرم (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی اعلام کرده اند سه شنبه عید است(sm153)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب چند روز جلوتر ماه رو ديدن (sm120)
(sm66) اینجا همه یه جور مشغولن و کار می کنن و بعضی وقتها موضع می گیرن که ندیدم کسی گفته باشه روزه ام !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضی ها آخه چطوری می تونن پیشگویی کنن سه شنبه عیده ؟ حداقل بزارید اگه یکشنبه شب اگه ماه را ندید ، بعد بیاید و بگید ماه دوشنبه پیدا میشه!
بعد از گندی که چند سال پیش زدن و تو قم بهجت یه روز جلوتر عید گرفت و ... تصمیم گرفته شد که ماه کامل باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی چند روز جلوتر ماه را دیدن ! اینا الکی می گن ، ندیده مگه میشه گفت ؟ خدا می دونه چه خبره که دارن این طوری کاری می کنن ! آخوند روده راست ندارهنقل قول:
محل کار ما ، فقط من و مستخدم های شرکت روزه میگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه خانم ها که آدامس ملچ و ملوچ میکنن و پز میدن که روزه نیستیم(sm120)
بعد از گندی که چند سال پیش زدن و تو قم بهجت یه روز جلوتر عید گرفت و ... تصمیم گرفته شد که ماه کامل باشه(sm120)