ﺗﻮ ﮊﺍﭘﻦ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﻲ ﺑﺮﻕ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﻴﻜﻨﻦ
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﻮ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺳﻮﺳﻴﺲ ﻛﺎﻟﺒﺎﺱ :)))
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺗﻮ ﮊﺍﭘﻦ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﻲ ﺑﺮﻕ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﻴﻜﻨﻦ
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﻮ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺳﻮﺳﻴﺲ ﻛﺎﻟﺒﺎﺱ :)))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه امشب اینجا خلوته نشونه ی اینه که همه رفتن مرقد امام باهاش تجدید عهد کنن
یه وقت فکر نکنین به فریضه ی شب جمعه ربط داره هاااا
اینقد گرمه که کولر گازیمون نه تنها جواب نمیده داره سوالم میپرسه
(sm81)
من رو با شیخ شورت دزد در نندازید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمه نوید تو حلق شیخ(sm120)
بعدم نامردی هایی که مینا سر خودت اورده رو با فانتزیات سر من در نیار(sm2)
تو حق نداری ...
تو حق نداری ...
تو حق نداری ...
(sm1)
حق من این نبود ...
حق من این نبود ...
حق من این نبود ...
(sm1)
خنده رو از لب این من (دل) ناشاد بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر خاله عقب افتادم اومده داره میبینه من فلجم باز میگه برام قیلون بار نمیکنی
رفیق ک-س خلم زنگ زده میگه بیا بریم حسین آباد قیلون بکشیم
فامیل و دوست نفهم هم نعمتی ست خمینی وار
والا جونم واست بگه یه خط مینوشتم یه مشتری میومد تو مغازه کل رشته کلام از دستم در میرفت ، دیگه به بزرگواری خودت ببخش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد شخصیت ها هم که زیاد بود دیگه مجبور بودم همه رو جا بدم ...
بالاخره فانتزی من هستش ، تو در فانتزی من هر کاری میتونی بکنی (sm70)
مگه عازاده نگفت هیکل من توپ هستش؟ خو توپ هم که گرد هستش دیگه ، لابد هیکلشون گرده دیگه به همین سادگی (sm2)
تا حالا نشنیدی عجب مجلس یخی بود عایا؟
در کل من دوس دارم جای واژه ها رو عوض بکنم تا جذاب تر بشه ، مثلن سینه چاک رو گفتم چاک سینه ، یا کمال میل رو گفتم به همراه کمال میل ، یا دو تا فوش بد رو گفتم فوش خوب و ...
دیگه ببخش دیگه جای واژها ها رو عوض میکنم که از حالت تکراریش در بیاد
اشعار مولانا انقدر تفسیر نداشت (sm2)
فدا بشم من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه به کم و کاستی هاش ببخش (sm2)
ما مخلصتیم رفیق ؛ واقعا خسته نباشی ، شبت آروم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدم باووو ، این مسافرا خسته میکنن عادمو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اولین شب جومعتو با عمه نوید بگذرون باوووو (sm2)
ایشالله از این نامردیا قسمت همتون بشه (sm2)
بخند دادا ، سخت بگیری سخت تر میگذره (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس میکنم یه ضربه ایستگاهی ام،
که از یه فاصله بعید، باید نواخته شم !!!
خیلی تمرین داشتم...
شبای جمعه همش" لاپایی زدن " تمرین کردم!!! ...
ولی قول بدین اگه گـُل نشدم،
به جای آش پشت پا ، پاس پشت پا بدین، زیر ِطاق!!!...
افسر جلو ماشینو گرفته میگه نسبتت با خانوم؟ میگم کدوم خانوم؟ میگه :همونی که داری میری دنبالش!! پلیس پیشگیری استان ...
یارو ميره پيش کشيش ميگه من ميخوام مثله شمابشم
کشيش بهش ميگه نگاه کن من چيکارمي کنم توام يادبگير
يه زنه مياد ميگه پدرمن چهارباردادم ميخوام توبه کنم کشيش ميگه چهارصدتومن بنداز توي اين قوطي ,توبت قبول ميشه
بعدیارو ميشينه جاي کشيش يه زنه ميادميگه پدر ببخشيد من شش باردادم الان ميخوام توبه کنم چيکارکنم یارو ميگه
ششصد تومن بنداز توي اين قوطي توبت قبوله
زنه يه هزارتومني ميندازه یارو ميگه پوله خورد ندارم برو چهاربارديگه بده....
استادی که در نمره دادن دست و دلبازی نمیکند، به عمه و مادرش خیانت کرده است !
عمة النصایح.
جلد اول ، صفحه ۷۰۵
اينايي كه توي وايبر موندند و به تلگرام نيومدن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اينا همونايي هستند كه صدر اسلام زير شكنجه مكه رو رها نكردن
.
.
.
.
اولئك هم الصابرين!!
از بچه ی ۶ ﺳﺎﻟه پرسيدم ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﺕ ﺭﻓﺘﯽ ﯾﺎ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ..؟ ﻣﯿﮕﻪ :ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ! هیچی دیگه حرفی واسم نموند ! در جوابش گفتم دیگه چه خبر ؟؟ گفت : دسته تبرررر !!! گفتم اصلا گه خوردم!!(huh) گفت كاري به خورد و خوراكت ندارم ! کم آوردم گفتم باشه
گفت بچس تا لاش وا شه
هيچي ديگه آخرش آخرين فن تخصصيمو زدم ، چشامو درشت كردم زل زدم تو چشاش ! چشاشو درشت كرد گفتكـــ.يييييير !!!به همين بركت الان دو روزه زنگ ميزنه خونمون گفتم بگيد نيست!خــ.ايهنميكنم از در برم بيرون !! :((((((((((((((((
خواهشا جوک های بی ادبی نذارید
.
.
.
.
.
.
آدم اعصابش کـــ.یری میشه یکم شعورم خوب چیزیه گــ.اییدید بابا... آدم روش نمیشه این کــ.سشعرا رو بخونه کــ.ونیا
بنزین به درک
.
.
.
.
.
نــ.وار بهداشتیو گرون نکنن دیوسا
.
گپ دخترا دارن بحث ســ.یاسی میکنن:|
بزرگترین درس زندگیموو سریال اسپارتاکــ.وس بهم یاد داد.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
روزا بجنگ ،،شبا فقط بکن :)))))
شنیده ها حاکی از این هستن که شیخ به مرحله ای ازکــ.ووووون گشادیرسیده که ناخن انگشتای پاش بلندتر از انگشتاش شدن !! :|
صابر آهنگ شهاب رمضان رو گرفتی ؟
آره ، بسیار دوسش دارم شهاب رمضان رو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز داشتم از باشگاه میومدم یه دفعه یه ماشین بوق زد اومد جلوم ایستاد داد زدم گفتم ماشین نمیخوام مرسی یه دفعه یه پسره لبخند زنان پیاده شد حساب کردو رفت :|
هیچی دیگه تا خونه یورتمه میرفتم
(sm2)نقل قول:
به رو خودت نیار (sm120)
ﺁﻩ
ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺨﻦ ﻣﯿﮕﻮﯾﯽ
ﺗﺎ ﺳﺨﻦِ ﻋﺸﻖ ﻧﮕﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ..
- ﻣﺤﻤﻮﺩ ﺩﻭﻟﺖ ﺁﺑﺎﺩﯼ
(sm19)نقل قول:
منم به روی خودم نمیارم که، رسما به روی خودش دارم میارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره به یه تفاهم اهنگی رسیدیم ، تبریک میگم ایشالله همه ساله بشی ، تا باشه از این تفاهم ها ، عیدت مبارک اصن (sm2)نقل قول:
من برم که دارم از دست میرم ، شبتون آروم رفقا (sm127)
آره دیگهنقل قول:
اصلا آمد بهار جان ها ای شاخ تر برقصا
ها والا(sm120)نقل قول:
خوب بخوابی دادا(sm127)نقل قول:
خدا کنه که همینطور باشه وگرنه معلوم نیست واسه توالت پرده چه مدلی باس بزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیدن میام کمکت (sm10)نقل قول:
نه من ماساژورم به آتی میگم چیکار کنه (sm59)
باز ما دیر رسیدیم به دلایل امنیتی شما برخوردیم (sm25)نقل قول:
+likeنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30) دمت گرم . . .
(sm70)دو تا خطاب آخرُ
حالا یه چیزی گفت (sm30) شما توپ تصور نکن (sm30)نقل قول: