(sm81) و نخ به نخ دهنم دود است
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) و نخ به نخ دهنم دود است
(sm2)
آخرشم میندازتت بیرون باید بری تو پارک بخوابی.. همونجا سیگار بکش(sm2)
وینستون ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)نکشیدم گذاشتم جلوم نگاش میکنم
- (sm2)
لامصب وینستون دفعه قبل که سیگار خریدم 4 تومن بود امشب 8500 خریدم
تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو در مسافت بارانی خودش یه البومه
حق داشت برا این اهنگا جنگید
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترس مرداب شدن ، تهمت سیلاب شدن
در روانش خبر از خواب پریشان دارد
لب دریای تب الود تنت با نمک است
رقص شور بدنت موج هوس ران دارد
رود شیرین سخنم از چه به دریا نرسم
دل اگر تنگ شود میل به عصیان دارد ...
(sm81)که سر به سر بدنم دود است
سپس چه کار چه کارم کن (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرشو گاز گرفت(sm2)
(sm2)
مرد حسابی کی جلو زنش سیگار میکشه آخه؟ تو پارکی کافه ای هنگام قدم زدنی چیزی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این روپوش ها نه بابا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا درسته من بابام میدونه سیگار میکشم ولی خب فرق داره این دوتا (sm2)
تو بی غروب باش ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا با همینا سرگرم باش ، تا بعد ببینم چی میشه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلیک تا دقایقی دیگه پخ رو چک کن ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فصل های من غیر از ب...گایی نیست ... (sm50)
American Horror Story
لبخند می زنی ، منو تـــــــــــرور کنی ... (sm118)
یاد باد آن روزگارانی که من مدیر و مسئول اینستاگرام سایت ممر بودم ... (sm50)
ممر باز می تونم این کار رو بر عهده بگیرم ...
هرچی پور.ن استار بود تگ میکردی (sm2)نقل قول:
خاله های زیادی مونده که زیرِ پستا تگ نکردم ... (sm172)
میلیک حالا بوگو من حق دارم یا نه؟(sm2)
بازید فوق العاده زیاد بود ...نقل قول:
میلیک کوجا رفتی؟ (sm2)
اما به هر تقدیر ،نقل قول:
باید تحمل کرد ،
سَربار بودن را ... (sm50)
دوئل در آینه ... (sm81)
(sm81)نقل قول:
این عکسِ لعنتیِ چشات اینجاست ،
خوت تو چشام دویده و تب دارم ... (sm118)
دنیای من شبیه خودم سرده ... (sm81)
(sm158) آتیش پاره - رکسانا
آلبومِ خوبی ...
به دلم ...
(sm50)نقل قول:
آرین نایینی ...
سوت سکوت ...
گفتم ورم شوم ورمي در درون تو
تا هي بزرگ تر بشوم تا جنون تو
همراه قد كشيدن من بيشتر شود
مراحل حامله شدن رو مشاهده مي كنيد (sm120)
فقط یه منطق تو این حرکت بی منطق جهان فاسد هست و اونم اینه که این البوم ادامه دارد ....!