عکس لو رفته از کامپیوتر حاجی مربوط به یکی از خیابونهای شمال(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس لو رفته از کامپیوتر حاجی مربوط به یکی از خیابونهای شمال(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش اعدامش میکردن اسطوره میشد... کونیش میکنن مایه ننگمون میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری دیدیش دایورت کن سمت من بگو دلتنگ دیدارشم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قدیمیا گیر ندی سرتو زیر آب نکن ناکام از دنیا بری (sm70)
چه مظلوم خوابیده تسلیم شده (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مایه ننگ؟ پرچم سایت برده بالا امر به معروف کرده مسلمین رو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)
جدیدن حسین کلاس میزاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو هست 10 سال بزرگتره از من ، اومده بود التماس که گزارش ندم به رئیس(sm120) منم سر کار خیلی جدی ام (sm120) اصلا به خاطر همینه که رئیس به من اعتماد کرده (sm120)
وقتی زیر من بود همش چنگ مینداخت اصلا یه ثانیه اروم نمیگرفت تا کارمو بکنم حالا تروخدا ببین چطور اروم خوابیده(sm89)نقل قول:
بابا پشت سرمون میگم اینا صاب سایتشون کونیه دیگه کاربرا ببین چین (sm25)(sm2)نقل قول:
مردی که از شیر همسرش پنیر درست می کند!(sm2)(sm2)(sm2)