نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرشب همین بساط است
گلنار و سکوت و یک ج*ق
بعد از مرور فیلمای سوپ*ر
ج*ق پشت ج*ق
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرشب همین بساط است
گلنار و سکوت و یک ج*ق
بعد از مرور فیلمای سوپ*ر
ج*ق پشت ج*ق
اینم جواب میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دختر گفت بیا سک.س وحشی کنیم، منم تعریفم از وحشی با شماها فرق می کنه، باهاش سک.س کردم، ولی نمیدونم چرا وسطش قاطی کرد داد زد "وحشی" بعدم رفت
شاید خواسته با شماره دوستش زنگ بزنه چک کنه تا تماس گرفته دیده شماره ـت تو گوشی دوستش عشقم7 سیو شده از خیرت گذشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد من این مساله همیشه کاملا برعکس اتفاق میوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه میرم ولی اگه بردنم زندان واسم کمپوت گیلاس بیارین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تغیبش کنم ... فکر خوبیه ها ... چرا به ذهن خودم نرسید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش با این برم شب لنگاشو خودش واسم هوا می کنه (sm2)نقل قول:
خانم منشی اولین کسی بود که بهش شماره دادم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه ندارینقل قول:
مگه کسی توی این جمع گوشیشُ میبره حموم؟ (sm77) من که میذارم بالای تختم!!!!!نقل قول:
تو کوچه و خیابون هم همین که برگشت گفت : آقا چرا ذنبالم راه افتادی میپرم لبو ازش میگیرم . این دیگه مو لای درزش نمیره (sm2)نقل قول: