(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو محله ما برای چهار شنبه سوری دارن مین گذاری میکنن
.
.
.
.
.
.
.
لامصب این روزا حال وهوای جبهه رو داره
خلاصه اگه شهید شدیم حلال کنید....
من زیاد با pdf سر و کار دارم بهتر از این سراغ ندارم ( عجب قافیش جور شد (sm120) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجای زدن حرف مفت البومو بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختلاف مختار و ابی مالک اشتر هم از نامه شروع شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهارشنبه سوری (sm172)
چهارشنبه سوری سال پیش ۵ ساعت تو ترافیک همت گیر کرده بودم (sm120)
فخر گیر کردن تو ترافیک ؟ (sm120)نقل قول:
یه زلزله خفیف دم برج میلاد بیاد ، از هرف طرف بیوفته لامصب یکی از اصلی ترین راه ها رو میبنده شهر به گا میره باید کم کم با طناب ببندش (sm2)
من میدونم چرا محسن کنسرت نمیزاره چون اکثر شعرهاش خط قرمزو رد میکنه نمونش تفنگ سرپر درست نمیگم بعد خجالتم از جمعیت مردم میکشه
باع خب شد گفتی یادم رفت بگم مدل ماشینو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا موسی ابن جعفر (sm77)(sm2)(sm2)
5 ساعت و 1 دقیقه تو اتوبان رسالت (sm120) رکورد دست منه (sm2)نقل قول:
عاقا حالا میشه انقد فخر نفروشی (sm120)نقل قول:
شبی حکیم را دیدند که با سطلی آب و مشعلی در دست، شتابان می رود.
از او پرسیدند:
"آیا می روی تا بهشت را بسوزانی و جهنم را خاموش کنی تا دیگر، مردم، خدا را به خاطر رسیدن به بهشت و فرار از جهنم عبادت نکنند و تنها خدا را به خاطر خودش عبادت کنند؟ درسته؟"
حکیم بگفت:" گوه نخور بابا دارم میرم دستشویی" :|
چون محسن کنسرت نداره و ماه رمضون نزدیکه و فصل پخش نیست ، چنگیز نمیاد (sm120)
الکی که نیست ، پای حیثیتم وسطه (sm120)نقل قول:
تاپیک بغلی (sm2)
دیگر سراغ خوانندگی نرو (sm2)
(sm2)(sm2)پیج مشکلات جنسی +۱۸
باع این چرا اینجوری شد ، حواستون باشه دوتا پوچ داره (sm2)
ریدی
از همه با حال تر (sm2)
(Lim x→4=sin x+10)
برو تاپیک بقلی (sm2)نقل قول:
چه روزای قشنگی رو واسه تو آرزو کردم ......
بههههههههههه شیمی جون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوفففففی ؟
امروز یه اتفاق به شدت جالب و تا حدی خنده دار واسم افتاد که هنوز هم نتونستم تو چهارچوب ذهنی خودم جایی براش پیدا کنم ماجرا ازین قرار بود که مدتی یکی از دوستان که تازه وارد کارزار تمرین موسیقی و اجرای اون شده عکسهایی از محل تمرین و در زمان تمرین میگذاشت و توضیح این عکسها یا ویدئو هارو به انگلیسی مینوشت کاری به نوع نوشتارش نداریم اما من از اساتید در ایران و همینطور انگلیسی زبانان اینجا یاد گرفتم که از واژه ی rehearsal برای تمرین موسیقی یا پرفورمنس استفاده کنم نه practice و این موضوع رو توی پیام خصوصی برای ایشون نوشتم که با کمال تعجب با عکس العمل بسیار زننده ای از طرف ایشون مواجه شدم و به سرعت بلاک شدم !!! حالا سوال من اینجاست که من آدم غیر طبیعی ام که نمیفهمم این داستان هارو یه روز به روز افراد غیر طبیعی دارن زیاد میشن :))(sm70)
یخ نکنه این بهروز پایگان
(sm2)اون از کستینگ ممد امین اینم از پرکتیس پایگان
(sm176) مرسی خوبم تو خوبی ؟نقل قول:
خوفم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اون روز ترکیدم سر کستینگ امین (sm2)سه ساعت داشتم کلنجار میرفتم یعنی چی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم آرزو کن (sm19)نقل قول:
(sm2)زن این بچه غوله عجب اسمی داره **** !
واسه تو هم آرزو کردم سجاد جان (sm10)نقل قول:
من برم به کارام برسم که پرواز نزدیکه (sm160)(sm120)
عجب فخری بود (sm120) خودم حال کردم (sm2)
فنلاندی اینو میگن فخر (sm2)
مرسی همچنین (sm19)نقل قول:
دیگه فخر هم خز شده احسان . ی چیز جدید بیار (sm120)
یعنی این لاشی علنا داره فخر میفروشه خیلی دیوثی (sm2)(sm2)نقل قول:
فخر هیچ وقت کهنه نمیشه (sm120)نقل قول:
بگیر بعدی رو (sm2)نقل قول:
ترکیش گرفتم راحت باشیم (sm160)