من 16 ترا هارد دارم... خب لازممه(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
من 16 ترا هارد دارم... خب لازممه(sm51)
بترکی هی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
مگه سیستمت چیه که 16 ترا میکشه
یه 2 تراشو بده من (sm50)
سه تا دارم دوتاش کلاینته یه دونه هم سرور...(sm128)
...(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه برات حلش کنم جون داداش سهند چی برام کادو میگیری...؟(sm222)(sm47)
چجوری میخوای حل کنی (sm74)
اینم کارمنه دیگه سهند یه موقعی تو بازار کار میکردم، سیستم اسمبل میکردم میفروختم و...(sm77)
از خودم چیزی ندارم مایی بذارم.
ولی رو هادی حساب کن بچه خوشگله (sm128)
چرت نگو (sm50)
یه روزی یه عروس دوماد اومدن پیشم گفتن آقا به ماه عسل رفته بودیم عکسا و فیلمامون به باد فنا رفتن گفتم تا بحال به کس دیگه ای دادین که دستکاری کنه گفتن نه خیالم راحت شد بعد ریکاوری کردم دادم بهشون اینقدر شاد شدن که من خودم جا خوردم...
آره هادی چش شهلایی باید جورشو بکشه...(sm51)
لواشک های هادی رو باس بدی به من سهند هادی مرحمت نداره...(sm30)
هادی خسیس...(sm98)
میثم بدجوری قهر کرده، دورباره تو کار شیره نیوفته خوبه...(sm74)
بیا (sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی تحویل بگیر...(sm70)
تو که نیستی (sm98)نقل قول:
کلیه نه ی چی دگه(sm51)نقل قول:
من دیگه خیلی وقیح شدم(sm25)
؟؟؟(sm77)نقل قول:
احمد فک کنم یه قسمت حرفای منو ندیدی
جان احمد همشو بگو ببینم وبشنوم...(sm19)
پول یخم (sm59)
(sm81)
کیشی کیم سندن پول ایستیر؟ سن شاد اولسان منه هر نه دیر! (sm17)
(sm50)
هاردارو بفرس بیاد... اون هارد اصلی که دیتاش رفته و یک هارد 500 گیگ برای بک آپ. اگه هارد بک آپ نداری باید بزنم به دی وی دی؟
صابر لطفأ یه کاری بکن وساطتتی چیزی برا بازگشت میثم... Plz (sm54)
...(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سلول بودی برا رنگ پوسـتــت
مثل حیوون بکونن دست زور بهت . . . (sm50)
فدای محبتت احمد جان (sm127)
فعلا دارم رو مخ خانواده کار می کنم یه 200 تومن بکشم راضیم(sm120)
نه همین یه هاردو دارم مشکلمم همینه
حلش میکنم سهند مشکلی نیست
چخ ایستیرم سنی (sm51)نقل قول:
نقل قول:
والّا من اصلا نمی دونم قضیه چی بوده ،
میثم هم تلگروم نمیاد تا به بینم چی شده .
با دونستن یه طرف قضیه هم نمی شه
قضاوت کرد . . .
من دی روز گفتنی ها رو گفتم ، دیگه بیش از این زیاده گوییه .
خستم از همه چی (sm27)
میدونی صابر عزیز آدم وقتی یه دوستی، عزیزی گم شده باشه هر فکر منطقی یا غیر منطقی به ذهنش خطور میکنه من نمیگم حتمأ تو باید برش گردونی شاید اینو میگم که دلمو خالی کرده باشم احساس میکنم که از همه بچه ها تو بیشتر با امیر رابطه ات نزدیکه همین.(sm74)
سر برگ گل ندارم، به چه رو روم به گلشن؟
که شنیدهام ز گلها همه بوی بیوفایی
به کدام مذهب است این؟ به کدام ملت است این؟
که کشند عاشقی را، که تو عاشقم چرایی؟
به قمار خانه رفتم، همه پاکباز دیدم
چو به صومعه رسیدم همه زاهد ریایی...