[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من داخل استور میره همه چیزم درسته ولی وقتی می زنم یه چیزی دانلود بشه فایلشو دانلود نمی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم این بیلدی که نصب کردیم یه ایرادی داره
(sm120)کاکو باند جیپسی کینگ ایرانی
اکانت مایکروسافت داری؟
یه اکانت دارم لامصب همه فن حریفه.
هم تو پی سی هست،هم تو ایکس باکس،هم تو این لب تاب،فقط یه وین فون کم داره(sm2)
ن ببین من XP SP2 از خود آپدیت سنتر ویندوز به 3 آپدیت کردم اومد بالا صفحه دسکتاپ سیاه شد هر کاری میکردی تنظیمات save نمیشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز 7 هم آپگرید یا همون آپدیت کردم شد 8.1 اونم اکتیو شده ول باز همین مشکلو داشت دیگه چیزی ازون به بعد آپدیت نکردم خود ویندوزو نصب کردم
لینک البومش اومده ؟نقل قول:
اشترم سعید مدرس اهنگ داد
نه همون یه ترکو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بابا 3 سالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]