نه ! همون که گفتم بخواد بخاطر اپگرید باشه خیلی ها به مشکل میخورننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ! همون که گفتم بخواد بخاطر اپگرید باشه خیلی ها به مشکل میخورننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه یه چیزیم هس گرافیکشو نصب نکرده نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه
نه.این ازبس تو اپگرید ور رفت و خوده وین قر اومد سرش کلا یه جای ویندوز معلول شده(sm2)
دیگه نمیدونم ولی من مطمئنم ویندوز آپدیت کنی مشکلی پیش نمیاد اگه به ویندوز جدید آپگرید کنی واسه من اینجوری میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین لینکی که الی داد کار ساز نشد بشکن بشکن تست کن اونم نشد برین به isp ـیت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا کشتی خودتو دوباره ویندوز نصب کن خب
هر چیم بش گفتم قط کن دانلود کن داشته باشیم سورسشو گوش نکرد نمیدونم خوشحال بود داره اپگرید میشه چش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه دوباره باس بره 4 گیگ بدانلودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس میخوام 10 بریزم یه خورده از تجربیاتت در اختیارم بذار حال سرچ ندارم(sm120)
1 بهترین روش اکتیو
2 غیر فعال کردن اتو اپدیت
3 نصب net3.5
4 نرم افزار Rufus که باش وینو میرزی رو فلش اون قسمت فایل سیستم چی بزارم فلشم 8 گیگه
این 2 تا سیستم منه
بیلدشونو نگاه کنید فرق داره (sm138)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]