حرف در نیار برام رفتم تو حیاط کار داشتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف در نیار برام رفتم تو حیاط کار داشتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم 10 خرداد ، تیزر هم به زودی...
عزیز من سیبیل نمیزارم بزارم همه فراری میکن سیبیل خلیل پدرمه خیلی معروفه بگی با پسرش کار دارم میارن دم در ما تنها بیای راهتو گم میکنی (sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم 10 خرداد
باشه آقا این رفت حیاطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)محسنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alihatami [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا دوست خاطره های زمان 14 سالگی برات زنده بشه البته اگه گی هستی ؟ (sm2)نقل قول:
اوف پالاس زد
(sm118)
بیخیال بابا .... حوصله ندارم (sm50)
نه بوسیدم گذاشتم کنار داییم رو اعدام کردن بخاطر این گوه بازیا(sm81)(sm81)نقل قول:
الان در پی دختر خاله هستم(sm118) سه بار جواب منفی دادن(sm74)