البته بگم اکثرا زبانشون بده و پایین میزنن
یه امتیازه واسه خودش
نمایش نسخه قابل چاپ
البته بگم اکثرا زبانشون بده و پایین میزنن
یه امتیازه واسه خودش
وای عاشق این اهنگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت آهنگ پیشوازم بود
" هنوزم روز قرارم باتو حس اولین قرارو دارم .. وقتی روبروی من میشینی.......... "
- (sm19)
کنکور سراسری من زبان رو بالاتر از بقیه درسا زدم ، 18% (sm59) به خودم افتخار می نمایم (sm59)
مهدی یه چک کن ببین ارشد تو مازندران کدوم دانشگاه مبتونم برم نرم افزار رو ظرفیت چطوره من زیاد وارد نیستم .. دمت گرم ..
مازندران دولتی شاخش همینه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود گرایش نرم افزار؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دولتی که نداره
چند تایی غیرانتفاعی و پیام نور داره
آخه زبان ارشد خیلی سخته . من همیشه زبان عمومیم خوب بود ولی ارشدو حتی نتونستم بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلن دیگه بیخیال ارشد شدم ترجیح میدم وقتمو واسه چیزای دیگه بزارم تا اینکه 3 سال درگیر ارشد شم و بعدش که واسه کار و.....
دولتی نداره ..
دولتی چرا نداره خو !؟؟!
نوشیروانی بابلنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]