(sm2) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگه گوشی مدت زیادی خاموش باشه و کسی اس بفرسته پس از روشن شدن گوشی هم اس نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره به شرط اینکه با اون کفش پاشنه 10 سانتیس یدونه نخوابونه توی دم و دستگاهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب یه طوری تعقیبش کن که نفهمه
به نکته ظریفی اشاره کردی (sm50) (sm59)نقل قول:
یه دستمال رو آغشته به داروی خواب آور کن بعد تعقیبش کن وقتی دیدی دور و برت خبری نیست سریع تو یه حرکت انتحاری دستمال رو بگیر رو صورتش بعد از چند دقیقه که از هوش رفت یه بطری آب معدنی رو خالی کن رو صورتش وقتی به هوش اومد حتما میپرسه شما تو هم بگو خانم من داشتم از اینجا رد میشدم که دیدم شما غش کردید کمکتون کردم اونم واسه تشکر لباشو میزاره رو لبات و تو همون مکان یه هارد س-ک-س بهت جایزه میده
کلید اسرار این قسمت پاداش عمل نیک مومن
مگه من جیمز باندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی میتونی یه تعقیب ساده رو انجام بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم اول برو جلوی آینه تمرین کن ، یهوو گند نزنی توش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس ترکیدم از خنده دهن سرویس (sm2)(sm30)
مگه میخوام سخنرانی توی سمینار انجام بدم که جلو آینه تمرین کنم (sm2)نقل قول:
راه آخر هم اینه که بری واسش اینو بخونی :
من از تو یه بارم محبت ندیدم
تو شاید ندونی که من چی کشیدم
من اونقدر غریبم گه گفتم نداره
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره