نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
زیارت از نوع جناب بابک افشار انزلیچی(sm50)
جوانی هم خوشتیپ بود(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نمی کنه ، تمام کسایی که توی تالار هستن با امیر نزدیکن .
مسئله چیز دیگه ایه ، این که باید بدونم جریان چی بوده تا به تونم حرف بزنم .
مگر نه با اصرار چیزی حل نمیشه .
نیست کسی به یادت
نیست صبح و سحری
این آخرین خوابه . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مشروب حرام
خون هم نوع حلاله . . . (sm50)
نظر؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار من کجاست . . . (sm50)
پیش منه بیا(sm59)
(sm50)
یه زمونی از هر نوع سیگار کشیده ام، عشقم بهمن داشجویی و کنت پایه بلند بود... یادش...(sm88)
مارل بوروی ارمنی ورژن هم خوب بود...
این هادی دم به تله نمیده...(sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنته !؟ (sm50)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بیا از این سیگار بلنداس (sm51)
عمشه... (sm51)
مردیکه جا .. (sm50)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر شوخی رو وا نکن احمد جان سرشو وا می کنما(sm120)
(sm59)
بیا این از عمه من...! سرشو وا کنی عمم نمیترسه!(sm25) بزرگاشو دیده...(sm30)
ایوالله در ادبیات سخیفانه دستی بر آتش داری(sm50)
حالا ی بارم واسه ما رو ببینه شاید مشتری شد(sm120)
ی روز از همین روزا بن می شم (sm155)
هر کجا عمه ای دیدین تا تهشو بچپونین گناهش گردن من...(sm90)
(sm134)
جا میثم این ساسی باید بن شه
دوران بچگیام یکی از تفریحاتم دزدکی تماشا کردن س ک س مردم بود! یه شوهر عمه ای داشتم هر بار روش سوار میشد نیم متر عقب جلو میکرد...
میثم زن بگیره هر روز باید اول با زنش سر چیزی دعواش بشه بعد روزو شروع کنه، طبیعیه که اونم تمکین نمیکنه...(sm128)
چند بار بهش گفتم بابا آمار دعوا رو کمی بیار پایین... هم به خودش ظللم کرد هم به انجمن!(sm74)
امیدوارم از دوستان کسی بن نشه و ب زودی میثم رو خواهیم دید(sm50) (تو دیوث هم الکی شرر درست نکن)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس کسی تورو بن نمی کنه تو پیر(ک ی ر) انجمنی(sm59)
شاید منو میگه سهند...!(sm2)
دیوث از من اسم نبر ک ی ر تر از منم هست که من برابرشون دوولی بیش نیستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
القاب احترام در انجمن:
دیوث
کصخل
شخمی
گاو علی
بز
...
(sm77)
نه داداش اختیار داری اونی که باید می گرفت گرفت ب دستش و الان داره بازی می کنه(sm51)نقل قول:
ولی دوران بچگی خوبی داشتیا ولی ادامه نده که می شه تاپیک داستان های سیوکسی و شر می شه(sm70)
اونی که از تو پیرتره بارها بن شده (sm2)
حالا فردا خودش میاد جواب میده (sm50)