اکبر پدیده ای متحصر به فرد در زمینه ی گشادی ه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر پدیده ای متحصر به فرد در زمینه ی گشادی ه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوبله ها رُ دان میکنم ولی ترجیح میدم بار اول با صدای خود فیلم و زیر نویس ببینم اگر خوب بود و به بار دوم و سوم کشید دوبله هم ببینیم که تنوع بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه می دونستم اینجور چیزا قراره اتفاق بیافته به همون سیستم قطره ای رای می دادم (sm120)
من اگر چیزی بگم میشه قضیه پیامبر و خرما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دوبله ها رُ دانلود میکنم که اگر از ***** گذشت و صحنه ای نداشت نشرش بدم(sm120)ولی برا خودم سوئیچ میکنم رو زبون اصلی(sm120)نقل قول:
من آره از تاینی نسخه انکود خودشونو دانلود کردم 953 مگ (sm120)نقل قول:
4 تا next زدن کاری نداره جون اکبر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اونم یکی دیگه از استفاده هاش....البته دوبله باشه میشه بقیرُ ممیزی هم کرد حتی (sm120)نقل قول:
پس لیستش کن (sm120)نقل قول:
حسین فیلمی که پیشنهاد دادی زیر نویس داره یا نه؟؟(sm120)