(خیلی) خسته بود میفهمی خسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(خیلی) خسته بود میفهمی خسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
chiled یک ساعت و نیمنقل قول:
inhert دو ساعت و خورده ای
من دوشنبه 1.5 واسم بهتره (sm120)
حسین که گویا نیس اگه فردا بود بگو اوکی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش کن! همون ترتیب قبلی باشه...نقل قول:
نیم ساعت خیلی توفیری نمیکنه (sm120)
اکبر نقلی که از من گرفتیُ میتونی پاک کنی تا به اشتباه نیفته کسی (sm120)
تو نقلی که گرفتی رو پاک کنی بهتره تا کسی به اشتباه نیافته (sm120)
من نقلی نگرفتم ضمنا ویرایش کردم تازه اگر من خذف کنم چون تو ازم نقل گرفتی بار ممکنه به اشتباه بیفتن (sm120)نقل قول:
چی میگی باو (sm2)
میگم ویرایشش کن و خلاص (sm120)
از اول بگو اون نقل قبلیو می گی (sm120)