نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي بلا بدور عزيزم تا ميتوني شلغم بخور (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي بلا بدور عزيزم تا ميتوني شلغم بخور (sm172)
یکی دیگه... به جایی بر نمیخوره که... چه حالا به اجبار تغییر بدی چه چند وقت دیگه محض تنوع...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه عکس امضام رفتم کل پیج ابی رو زیر و رو کردم علاوه بر تاپیک اینجا (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امير نياز نيست دنبال آواتار باشم خودش برميگرده يا حتما اون موقع هم نياز به آپلود داره
(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بايد بگردم دوباره (sm172)
بنده ی خدا اگه میدونست به فاصله 24ساعت پس از مرگ ـش محبوبیت آثارـش اینهمه بیشتر میشه زودتر میمرد (sm25)
اعوذ بالله از جماعت مرده پرست (sm1) عصر ایران که نوشته بود خیلی با دیدن خبر مرگ ـش تازه شناختنش (sm25)
احسان چش شده با كي بحثش شده (sm25)
صبر کن تا درست کنن عکس ـت برمیگرده دیگه نیازی نیستش از نو آپ کنی خودش درست میشه همونطور که خودش خراب شد...نقل قول:
نمیدونم نبودم حوصله خوندن صفحات پیش هم نیست خودش میاد توضیح میده (sm59)نقل قول:
در حيرتم از مرام اين مردم پست
زين طايفه زنده كش مرده پرست