نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسریم من سرما خوردم دستمال به دست بیام فردا .. (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسریم من سرما خوردم دستمال به دست بیام فردا .. (sm74)
یعنی میشه بمیری دیگه نیاینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر ممر که میگفتین این بود،یه جوری از پیشینه ی کیونش میگفتید که من ندیده چه تصوراتی که نمی کردم،برو بابا فقط سحر خودم الهی قربونش برم بزار الان بازم عکسشو میزارم
تو رو کفن کنم با دستای خودم میام !!!!نقل قول:
6 تا میزنیم ، از اول فصل کلین شیت اما جار و جنجال نمیکنیم
فک کنم تو این فروم کیون بیشترین آمار رو داشته باشه (sm70)
تو دی جی کالا خوب بود امتیازش وگرنه هر چی بهتر باشه میگیرم دیگه. اون نشد یکی دیگه(sm62)فیلیپس چی ؟تعریفشو زیاد شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)
(sm70) سینجول بزن گوگل میبینی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadese [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدفون میخوای !?؟! (sm62)
امیر یه آمار بده ببینیم تو این 4 هزار صفحه کی بیشترین اسپم رو داده
عاقا دیگه ممر رو فراموش کنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامبد چیکا کردی .. (sm74)
رضایی که یکی از چهار کاندیدای حاضر در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ بوده و رای مردم را ناموس خود خوانده بود، در شب دوم حضور در برنامه سطرهای ناخوانده، درباره یکی از دو کاندیدای دیگر که اکنون محصور هستند، موسوی را فتنهگر خواند و تلویحاٌ وی را با صدام حسین مقایسه کرد. رضایی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: «برخی از افراد هم گفته بودند چرا اسم بعضی فتنهگرها را آوردید که من عرض کردم برای حقیقتیابی این مسأله از آقایان تقاضا کردم که سوالات مربوط به هر کسی را از خودشان بپرسید. بالاخره برخی از مسوولانِ آن موقع، پرسشهای جدی دربارهشان نسبت به پشتیبانی جنگ مطرح است. به هر حال حقیقتیابی باید محور این بحثها باشد و من به این دلیل عرض کردم. حتی اگر صدام زنده بود و در همان قفس آهنین خودش هم بود، من از شما میخواستم بروید و برخی سوالات را واقعاً از او به عمل بیاورید».
سلام.(sm51)
بده بابا زن شوهر دار (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهههههههه(sm51)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگردم طاقچه رو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن مردم چیکار دارین(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadese [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا یه سوال دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر بغلش چرا اینجوریه :/
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوشته ها : 46 (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوشته ها : 21 (sm2)
بمیر (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته منکر کیفیت ساخت خوب اون ایرفون نیستم...قطعا از نظر ساخت و ارگونومی بی نظیره ...منتها همون جا هم دیده باشین گفته بودن یه سری مشکلاتُنقل قول:
ضمنا محصولات اون کمپانی بیشتر با گیم مچ واسه همین هدفوناشم اکثرا به دلیل تغییرات رنج فرکانسی که دارن زیاد واسه موسیقی صرف توصیه نمیشه...همچنان میگم گزینه بدی نیست و کار شما رُ اه میاندازه قطعا
فیلیپس خیلی خوبه...من خودم فیلیپس دارم راضیم هستم..برندای دیگه هم هست مثل AKG و beyredynamic
به مالی هم گفتم البته اگر خرید اینترنتی مد نظرت باشه خب طبعتا گزینه ها محدود میشه اما اگر نه حضوری میتونی بری دنبالش خب گزینه های بیشتری هست.
(sm77)
گرانادا به استقلال پیوند خورد(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکان سوم و مدال برنز اسپم (sm120)
آواتارت تو حلق زانکو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد پیروزی فتح مقابل لنگ افتادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راسته که میگن اکبر شرخره(sm2)نقل قول:
با اقتدار نفر سومی ها...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم کلین شیت(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حضور یکجا و به یکبار این اجنبی ها در مجمع را به مصلحت نمی بینم
به همین چیزا خوش باشین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقتدار اسپم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]