توی کانال تلگرامش هست
نمایش نسخه قابل چاپ
توی کانال تلگرامش هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جایی دیده بودم راستش درست یادم نیست، تو صفحه ش گمون کنم طرفدارا نوشته بودن (sm121)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم: استاد بهروز صفاریان با کلی طرفدار و اسم دهن پرکُن که اگر اسمش رو نمیزدن شنونده خیال میکرد حسین فسنقری ساخته
تنظیم: کامیاب بهاری، یه جوون بی ادعا و گمنام اما با استعداد و هنرمند (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشات شستشو لازم شده مثل خودم ولی من میترسم از شستن گوش
آهنگ چرتی مثل مثیم ابراهیمی خوبه این بد؟
چطور انتظار داری با این تفکرت قدیمی ها دوباره کار کنن؟ چی کم داره این موزیک؟
چیزی کم نداره ، فقط شعر و موزیک مثل این موزیکای دوزاری شبیه میثم ابراهیمی و امثالهم بازاری و مزخرف نیست.
این موزیک یه تیتراژ تلویزیونی بود که عید پخش شد و من همونجا میخکوبش شدم
برو تیزرش رو اینستا ببین تنظیمش فرق داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی کار خوبی بود واقعا دست مریزاد بهروز صفاریان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز صفاریان یه فرد عقده ای و کمبود داره که دوست داره همه فقط ازش تعریف کنن و هی منم منم کنه من تو لایوش بهش گفتم خیلی منم منم میکنی بلاکم کرد (sm25)
کار بهروز واقعاً عالی بود. دمش گرمممم.(sm127) کاش بیشتر کار کنه که این موزیکای چرت و پرت جدیدو سیفون بکشه بره!!
دست مریزاد... واقعاً امضای خودشو داره. هیچکی مثلش نمیتونه تنظیم بزنه.
واقعاً بی انصاف نباشیم. گوشامون به موزیکای چرت عادت کرده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزخرف بود فربد آخه (sm2)
معلوم شد مرتب بدون لاگین کردن سر میزنی ، از این به بعد یادم باشه به صفاریان حمله کنم تا تو لاگین کنی بیای جواب بدی (sm70) ولی به شادمهر فحش خواهر مادر هم بدن هیچ واکنشی نشون نمیدیا (sm138)
واقعیت اینه که من مدتیه دیگه درگیر اسامی نیستم فقط موزیک رو گوش میکنم و قضاوت میکنم کاری ندارم کی ساخته چون از تجربه آهنگسازهای ترنس به این نتیجه رسیدم که نباید دنبال اسم و سابقه باشی که کی ساخته و تنظیم کرده مهم اینه که ازش لذت ببری و قشنگ باشه
اسامی دوره شون تموم شده ست حالا چه شادمهر میخواد باشه چه صفاریان چه هر موزیسین مشهور دیگه ....
به به دست پر اومدی (sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل تو رو هم نداره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدایی علیرضا جون؟ خوبی؟ سلامتی؟ (sm72)
فدات پیمان جان خوبم خوبی؟(sm127)نقل قول:
هستم کم و بیش میام میخونم استفاده میکنم
دلم تنگ شده بود برای موزیک های پیشنهادیت (sm128)
ممنونم منم خوبم خدا روشکر (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی عزیز ..
قربونت راستش چون کاربرا کم شدن و یه مقدارم حوصلم نمیاد دیگه تاپیک جدا نمیزنم از این به بعد همینجا آهنگ معرفی میکنم ببخشید اگر تگت نکردم احتمال میدادم خودت میای نگاه کنی (sm198)(sm198)
از بالا دارم میام پایین دو تای اول با حال کنونیم جور نبود که بتونم گوش کنم
فرانسویه رو خیلی دوس داشتم (sm118)
(sm118)(sm118)
اینم که عالیه Paola - Krata Me (sm118)(sm118)(sm118)
دونت وری(sm51)حواسم به پستات هستنقل قول:
نقل قول:
Ilias Vrettos - As Ektetho فضاسازیش فوق العاده ست بعدا سر فرصت باز گوش کن حتما خوشت میاد
فرانسوی هم ویلون خوشگلی داره ک سبب شده تنظیمش خوب بشه
اون خانم یونانی هم ریتمش خیلی توپه موزیک ویدیو هم داره اما خودم چون دوستش نداشتم دانلود نکردم خودت تو یوتیوب لطفا تماشا کن
(sm23)(sm23)نقل قول:
اوه اوه اینجا دعوا مرافه هم داشتیم تازگی اونا رو هم دیدی یعنی (sm170) آبروم رفت .....
(sm23)ژووون(sm23)نقل قول:
میثم ابراهیمی و ... (sm70)
یا قبلش (sm70)
تاپیک باید بحث داشته باشه دیگه وگرنه همه یک نظر بدن چه فایده داره مثل کامنتای اینستا میشه
نقل قول:
درسته حرفت اما نه اینا که بحث عادی بود
فحش و فحش کشی بود (sm2)(sm25)
Dary Adams - Wonderella (Extended Mix)
وای این عالیه (sm151)
تا 1:58 که عالی بود
ولی از اونجا به بعد بازی کرد با روحم اون چن ثانیه ملایمش (sm51)
از نو ریپیت اون تیکه ...
ترکوندن مجددش بعد اون ملایم ها (sm118)
(sm2)نه ندیدم پسنقل قول:
پی وی بگو (sm2)
نقل قول:
واقعا ترک ملودیک خیلی قشنگیه
قسمت break down اش هم عالیه سمپل صدای جعبه جادویی هاس چی بود اسمشون قدیما (sm118)
نقل قول:
همون بهتر که ندیدی اگر این طوره آبروم حفظ شد (sm2) (sm51)
هااا عالیه مجذوبش شدم به به(sm19)نقل قول:
(sm25)(sm30)(sm2)
نقل قول:
(sm2)
علیرضا تک آهنگ اخر دسپینا وندی رو گوش کردی یا نه؟ یک ماهی میشه اومده موزیک ویدیوش، اگر ندیدیش بذارم الان؟
بذار ندیدم و نشنیدم صدای عقشمو(sm74)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
رفت برا آپلود
همیشه خودم از خودم تعجب میکردم چرا نمیرم سراغ آهنگای دسپینا تا این که رفته رفته بعد از خواننده های آقا به خواننده های خانم یونانم علاقه مند شدم حتی تا جایی که بعضی وقت ها بیشتر با آهنگای خانم ها الان حال میکنم و دسپینا هم رفته تو لیست فیووریتام هرچند من برام تنظیم و ملودی خیلی مهمه و خوشبختانه تو کارهای پاپ یونانی این دو عامل معمولا قوی هستن (sm118)
(sm89)چطور تونستی دسپینا رو دوس نداشته باشی
بفرمایید ..
ببخشید یکم طول کشید سرعت آپلود کم بود
خدمت تو و یونانی دوستان دیگه (sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Vandi - Petra Official Music Video.mp4.html
خب اصولا هنوز نتونسته بودم با خواننده های خانمشون ارتباط برقرار کنم اما وقتی از کارهای دیگران خوشم اومد اون وقت مگه میشد از آهنگای دسپینا خوشت نیاد (sm51) (sm35)نقل قول:
نقل قول:
(sm184)(sm19)
دمت گرم عشق است
عکسشو ببین هنوزم (sm127)
زدم دانلود پیشاپیش میدونم دوس خواهم داشت(sm120)
خودت هم حتما خوشت اومده که پیشنهاد دادی
نقل قول:
قابل توجه دوستان گلم منم عاشق دسپینا هستمنقل قول:
لطفا تایم دسپینارو زیاد کنید
هر چی ازش منتشر شد اسم اهنگشو اینجا بگید خودم دانلود میکنم
پیمان جان منم این مدلی شدم یه چندتا کار خفن یونانی بهت معرفی میکنم حال کنینقل قول:
در حد بمب
علیرضا من عاشقشمنقل قول:
هم صدا هم قیافه
مخصوصا اون آلبومی که تو معرفی کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
همین طوره ..
میگم ناموسا تو این سن و سال بدن خوش هیکل و سرحالی هم داره (sm234) تو اینستا دیدم باشگاه میره و تناسب اندام کار میکنه (sm140) (sm151)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار هم عالی حسین جان چشم حتما هر کار جدیدی بیرون بده اینجا سعی میکنم زود بزارم، فعلا فرصت نشده برم سراغ کارهای قبلیش پس با این حساب آهنگای قبلی رو که خودت باید داشته باشی دیگه لازم نیست من معرفی کنم علیرضا هم که دیگه خودش فول دیسکوش رو باید داشته باشه (sm120)
نقل قول:
لطف میکنی داداش مرسی ازت من که مرتب مشتاقانه مشغول پیدا کردن خواننده های خوش صدایی که تا حالا نمیشناختم و آهنگای قشنگشون برای اضافه کردن به سلیقه شنیداریم هستم (sm19)(sm93)
(sm19)(sm19)عالیه خداییش
هم موزیک هم ویدئو
ماشالا
آهنگ جدید احسان خواجه امیری رو شنیدین؟ به نظرم ضعیف بود و اصلا جالب نبود
بعد از "باید برگشت" تا امروز هیچ ترک دیگه ازش رو دوست نداشتم ببا اینکه کار زیاد منتشر کرده و خواننده بسیار مورد علاقمه از همون آلبوم اولش تو دهه هشتاد (sm9) (sm172)
نقل قول:
حسین این تک آهنگم ماقبل اون یکی پخش شده و نسبتا جدیده اگر نشنیدی دانلود کن
@ علیرضا: برای تو قبلا لینک یوتیوبشو فرستاده بودم همونی که یه دختره و پسره بازی میکنن (sm132)
بفرمایین (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Vandi - Ena Tsigaro Diadromi - Official Music Video.mp4.html
بیقرار هم خوب بود