احمد کم کم داری رو می کنی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
احمد کم کم داری رو می کنی (sm2)
گفتم آب و هوات عوض بشه سهند...(sm111)
چقدر زر میزنین(sm50)
نازنین میگی اینجام نیم ساعته پیام دادم پیدات نی...
امشو شو شه لیپک لیلی لونه
امشو شوشه لیپک ری هیرونه
امشوشوشه یارم برازجونه
هان هو ماشالله جونوم جونوم جونوم توتو آهان
(sm50)
ما سوختم ما برشتم که دیشو نومه نوشتم آی تاکسی بیا شوفر برو مال اندیمشکم
هان جونوم ماشالله تو جونوم تو برو
آی مو خرمایی چشم عسلی دختر اهوازی
توی بازار سبزی مو تو رو دیدم والا چه نازی
گردن بلوری مثل هلویی سینه ای اناری
عاشقت شدم خود میدونی ندارم قراری
(sm50)
اگه من به هر دلیلی مردم بدونین قاتلم هادیه منو دق میده این... هر اتفاقی افتاد برام خونم به گردن هادیه!(sm128)
(sm172)her demet zalım felek sineme dokunma benim
هایده - یا رب (sm81)
(sm50)
سایت به این خوبی فیل تر کردن (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخل تلگ که نیامدی میگی خبر ازت نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خانواده راضی شد پول بده (sm118)
مجبور شدم کفگیرم خورده ته دیگ (sm81)
حالا داداشم هر کاری بخواد بکنه میاد پول میگیره (sm25)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج امیر
پروردگار انجمن ...(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث ماس وقتی که از این و اون بدی میدید
فقط کشید و فحش خورد و عقب نکشید
(sm50)(sm3)
همه جا کشی داره همه جا کشید (sm178)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه زود موهاش سفید شده (sm54)
ساسی این البوم سیدی گیر میاد
با تو میگیره لحظه هام عطر گلای رازقی
نشونیه کلبه ی ما قله ی کوه عاشقی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کی ایسه(sm50)
باران میبارد امشب (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده گیلانی چطور نمیشناسی(sm25)
رپ ناموسه برام
یا یه خانوم خراب
دستش رو می گیرم
می رم تا خونه شبا . . . (sm50)
خودم قانونا رو می نویسم
خودم امضا می کنم
خودم حکمش رو می دم
خودم اجرا می کنم . . . (sm50)
کی...؟(sm77)نقل قول:
ن گا ییدم(sm59)نقل قول:
"... بهترین روش شناختن هر کسی گا..دنشه." ساسان
یادت باشه خودتم براش ختم بگیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادرمو میگم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول: