خونم دیگه..نرفتم..مدرسم باشم نت داریم اونجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خونم دیگه..نرفتم..مدرسم باشم نت داریم اونجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها کیفاتونو بردارید آهسته برید توی حیاط امروز معلم ـتون نیومده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز بچه های کلاست چه حـــــــالی کردن (sm59)
میخورم.انواع و اقسام تجویزاتو مصرف میکنم..(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلم فرستادم واسشون(sm59)ولی گفتم ساعت اخرو ولشون کن بذار حال کنن(sm120)نقل قول:
تازه دارم گوش میدم ببینیم چیکار کرده این صدای خاص(sm50)
نقل قول:
من كه از ديروز خيلي حالم گرفته س خصوصا امروز صبح كه با ديدن اون كليپ چند ثانيه اي كه نويد گذاشته بود خاطراتي تو من زنده شد كه به شدت سعي در فراموشيشون داشتم انقدر گريه كردم چشمام(sm81) و گفتم خدا خيرت بده پسر اين چي بود گذاشتي (sm81)
منم یه تجویزی خدمت ـتون بکنم؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نگفته بودی از نت کشیدی بیرون؟ چته باز اومدی؟ (sm70)نقل قول:
همونم خوبه باز (sm120)نقل قول: