نظر من با نظر استاد یکی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد نظرت راجع به ازدواج چی است؟ (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر من با نظر استاد یکی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد نظرت راجع به ازدواج چی است؟ (sm70)
فلفل زیاد مصرف کن... میزان ویتامین سی ـش خیلی زیادـه... من چند سالی ـه به شدت فلفل خور شدم (حالا بماند که حساسیت چشایی ـم نسبت به تندی فلفل کم کم از بین رفت الان هرچی فلفل بخورم انگار نه انگار) جز توی دید و بازدید های نوروز اگر کسی ویروسی بهم منتقل نکنه سرما نمیخورم... آخرین سرماخوردگی ـم برمیگرده به نوروز 91 (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا عصبانی میشی (sm155)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاش حذف كرده بود چون اگر ميدونستم چيه امكان نداشت نگاه كنم اميدوارم هيچكسي حتي دشمن آدمم اون لحظاتو براي عزيزانش نبينه (sm81)
فتوشاپ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سس آمازون میخوری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشقش هستم
عاشق تو هم شدم
تو شرایطت برای ازدواج چیست ؟ (sm70)
آواتارم ؟ (sm172)
من شخصا س-ک-س تراپ هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیادی تعریف کلیپشو میکنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکشو به ما هم بدین نگاه کنیم ببینیم چه خبره
دقیقا... اینا یه موج گذراست... 5ماه دیگه کسی یادش نمیاد همچین آدمی یه روزی وجود داشت... دیشب یه مثال زدم... قوی ترین مرد ایران... کسی یادش میاد؟ روح الله داداشی... الان هیشکی یادشم نمیاد (sm25)نقل قول: