تنها بودن یه کابوس شوم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها بودن یه کابوس شوم (sm50)
نه از اینور میزارن خارج شیم نه از اونور راه ـمون میدن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسفند ـم خیلی خوبه زیاد دود کن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلفل دلمه ای هم که بخوری ویتامین سی داره...
لولای شکسته ی در را عوض میکنم
در را باز میکنم میگویم بانو خوش آمدی ، خوش آمدی
اگر نبودی در را میبندم دوباره باز میکنم
آی بانو ، بانو ، بانو جان فقط همین
آی بانو شوخی نکن ، چشم خسته بسته میشود ، قلب خسته می ایستد
آی بانو ، بانو ، بانو جان بگذریم
خدا رحمت ـش کنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این عکسا اینجا میزاری دعوا میشه ها (sm120)
خوبی نوید شطرنج بلدی ؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مامانم گفتم فلفل بریزه تو سوپم..با تشکر از شما(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیفنقل قول:
خیلی آقایینقل قول: