نوید این هارد رو پرسیدم بم میگم ۲ ترا شو مک بوک نمی کشه راسته ؟؟
میگه برقش نمیتونه بکشه ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید این هارد رو پرسیدم بم میگم ۲ ترا شو مک بوک نمی کشه راسته ؟؟
میگه برقش نمیتونه بکشه ؟؟
من برعکس... تازه یه یار حرفه ای پیدا کرده بودیم همبازی شیم که ترکید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا كه من كار هنريشونو مقايسه نميكردم يك بار ديگه پستم رو بخونيد من راجع به علاقه طرفداراشون صحبت كردم در ضمن نياز نيست شما راه بهشت زهرا رو به من نشون بدين چون 2 ساله راهشو خوب بلدم جوون زياد اونجاست ولي شما دور و اطرافت فقط ناخوداگاه بيشتر براي كسي متاثر ميشي كه حتي دورا دور اسمي ازش شنيده باشي و اين طبيعيه
یکی هست تو این شهر که امشب یه ملت...
واسه اون میخونن و اون خوابه (sm74)
این بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم... ولی برق ـش ربطی به 1ترا یا 2ترا بودن هارد نداره...نقل قول:
ولی وقتی توی مشخصات نوشته که مک بوک ساپورت میکنه حتما مشکلی نداره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حساسيت نيست نويد من هميشه سعي ميكنم به نقطه نظرات ديگران احترام بذارم ولي ظاهرا خيلي هم طرفدار نداره اين طرز تفكر
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم شما امام ، امامزاده ، پیغمبر ، اصلا خود خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما وارسته هم فوت کرد اما اصلا از این خبرا نبود
طرفداری کی کل افتخارش اینه که آلبوم و آهنگاش رو دانلود کرده و حتی نسخه ی اصلی آلبومش رو نخریده که طرفدار نیست بیشتر مثل هویج میمونه
امیر گندمارو کاشتی ؟ (sm132)