امیرجان لطفا آهنگ میلاد مشهدی رو بزار
نمایش نسخه قابل چاپ
امیرجان لطفا آهنگ میلاد مشهدی رو بزار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) جمله اولتون كاملا متقاعدم كرد كه بايد ساكت شم ديگه حرفي ندارم (sm25)
نه این نبود الان پیداش میکنم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها باشه مرسی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخواد بزاری میلاد مشهدی دیگه کیه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال دل ـش پر بود یه چیزی گفت منظورش با تو نبود به خدا منم دیشب انقدر که خودم حالم گرفته بود اینجام همه درب و داغون میخواستم داد و بیداد کنم که بسه شورشو درآوردین...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا برعکس نظر شما من دیشب اصلا ناراحت ـه پاشایی نبودم... چون یاد هر جفت پدربزرگام افتاده بودم که اتفاقا هر دو رو سرطان ریه از پا درآورد... دیگه نا نداشتم به پاشایی فکر کنم...
بحث ـو عوض نکنید تا 1هفته نمیاما...(sm25)
منم همین ـو میگم... میگم خروج روح از بدن وجود داره که تو میگی چرت ـه... ولی یه لحظه ـس اینطوری نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تشنج نیست ولی این حرکت از همون درد زیادی ـه که کشیدهووو داغون شده خودش بختیاری داره اینطوری میکنه از درد میپیچه به خودش...
ادامه نده امیر... بگو یگانه با ابی تماس بگیره بپرسه چرا ملاقات با صدا نیومده دیشب؟ (sm142)(sm120)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بحثي ندارم قربونت برم (sm10)
2قسمت؟ مگه 10تا نبود؟نقل قول:
آلبوم (sm1)(sm50)