فردا اگر ز راه نمی آمد
من تا ابد کنار تو می ماندم (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا اگر ز راه نمی آمد
من تا ابد کنار تو می ماندم (sm27)
تو برو زندان من واست کمپوت عالوعورا میارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای هرزه حتما دختره هم فهمیده فقط واسه لنگاش میخوایش
پس مثبت فکر کن احتمالا تا اومده زنگ بزنه افتاده مرده... تسلیت میگم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
(sm50)
انفرادی (sm50)
نوید چطوری ؟ (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد حال کردم با عکسات دمت گرم یکیشم گذاشتم رو آواتار (sm128)
عشق این عکسم (sm127) آخرشه (sm120)
از بند آزاد شدی بالاخره؟(sm25)آخه چرا بن میشی هی؟!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت برم هادی جان فدایی داری راحت باش(sm10)
کله شقم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاکتم (sm66) حال دادی همش دنبال آواتار خوبی میگشتم سلیقه ت 20 (sm174)
واسه منم شقه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)(sm27)