الدنگ هر گل یه بویی و هر ک. ون یه لذت مخصوص به خودشو داره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الدنگ هر گل یه بویی و هر ک. ون یه لذت مخصوص به خودشو داره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به احسنت خوشم اومد این جمله رو باید با اب طلا نوشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ تو دیروز که تو پستو داشتی گلهای قالیو میشماردی من رسول جانت بودم عزیزترینت بودم حالا که ح.شر.یتت خوابیده میخوای منو با نارنجک بکشی ک.ی.ون پاره(sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار خودت رو ببرن ته باغ بعد لذتشو می فهمی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا ریدن به طبیعت انسانی (sm2)
ببخشین علامه امینینقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساغولنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکس از خودت داری برام بفرشی داداش(sm50)
آخیش از بن در اومدم(sm70) خب برگردیم سر استاد نامجو
فعلا که تا زمانی که بچه خوشگل هست ما میبریم ته باغ تو نمیفهمی من چرا تو اینستا عضو شدم فقط واسه رصد کردن بچه خوشگلها حتی تو تهران واسه موارد ضروری(sm2)نقل قول:
دارم یدونه نه هزارتا ولی باید در عوضش تو هم بفرستی ها هرکدوم خوشگل بود میاد شهر اون یکی قبول (sm2)نقل قول:
ریدم به استراتژیت دیوص (sm2)نقل قول: