لامصب هنوز که هنوزه در غیابش و عدم فعالیتش هم سردمدار خر ارسالهاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لامصب هنوز که هنوزه در غیابش و عدم فعالیتش هم سردمدار خر ارسالهاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر - غریبه (sm74)
همون ازدـواج مـوقـت خودمونه که مخالف کردن باهاش (sm59)نقل قول:
سر کار همه از من میترسن(sm120) خیلی جدی ام (sm120) جوری برخورد کردم تو این چهار سال که رئیس هم لنگ انداخته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما استفاده میکنیم ولی حروم نمکنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از دست مردم کوته فکر بی عابرو (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز دمت گرم اخلاق گندتو به اینجا تعمیم نمیدی (sm2)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیونی بود واسه خودش که لنگه نداشت ولی الان داغون شده(sm2)نقل قول:
سال پیش از هر اسپمی هم نقل میگرفت واسه خر شدن (sm2)ارسالهاش
خخلاصه که همش روزی 2لیترـه باس جیره بندی کنیم خواهان زیاد داره (sm2)نقل قول:
حالا به من گفتن ... لیس و کسخل ، من ناراحت نشدم و جدی نگرفتم ولی احترام اونو نگه نداشتننقل قول: