(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا آلبوم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هیچ جا لینکش نیس انگار (sm98)
یه همچین تراکمی هم دازن ولی تو آلبوم نیس
Rosario 'La Tremendita' y Mohammad Motamedi en la Bienal de Holanda 2011
تصویریش کیفیت اچ دی موجوده
ویدئوهاشو شاید امروز زدم (sm120) دوس دارم تصویری ببینم
خیلی شاخه آلبوم (sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دستت طلا ! (sm93)
میلاد از خصوصی دانلود کرده ! (sm74)
مهدیه محمدخانی پیمانه رو پر کرده راضیم ازش ...
از آلبوم سالار غقیلی راضی نیستم
Trapped In The Chain Of Your Hair - Tasnif Shooshtari Zolfe Zanjir - Fandangos (sm111)
بیچارم کردن از صبح (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ کردم برات ... اون اشکال هم فهمیدم از کجا بود (sm120)
مهندس اینجا کاربرد نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس میشه عباس معصومی کیجا (sm120) کماکان عکسات بدون توضیحه (sm120) من کماکان همه رو عباس معصومی کیجا میبینم (sm120)حالا که زحمت میکشی آپ میکنی بگو تا ما هم با این زیبا رویان آشنا شویم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایستادی تا به مردنم راضی بشم
از هم تو پاشیدی منو تا هر چی میسازی بشم
خسته از این بازی بشم
ایستادم تا یه روزی بی طاقت بشه
دلت که با بی رحمی خواست نبودنت عادت بشه
از دست من راحت بشه ... (sm50)
پرتگاهی شدم رفت ... (sm59)
اینارو مالک تلگرام بیلاخ داده رم کردن
یکی نیس بگه گاومیش اینهمه شبکه های اجتماعی سراسر دنیاس دولتا چیکا میکنن تک تک این شبکه ها میرن تو تک تک کشورای دنیا سرور میزنن گوساله
بفرمایی بستنی طلاب (sm120)
تصویری (sm120)
(sm81)
Eye In The Sky رو دیدم ، پسندیدم ... (sm59)
زهیوی 2تا گل زد
البته زهیوی(sm120)
یه مین رفتم مشد گل زدم به اف سی مشهد اومدم (sm120)
(sm131)
(sm98)
پازل بند - کم کم ... (sm118)
کم کم (sm118)
(sm176)
نمی دونستم البوم می فروشی بعد لینکشو نمیدی به طرف
فک کنم بدبخت شدم... (sm81)
زمان "انتخاب واحد" تموم شه میشه کاری کرد؟! یا این ترم کلا میپره؟! (sm81)
ساده ای؟ هزاربار دیگه بهت وقت میدن. اصلا فردا پاشو برو آموزش بگو برات بزنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش که نمیتونم برم خودم یجام یونی یه جای دیگه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون اولین روزای شروع ترم برم میشه به نظرت؟! میزنن؟! (sm172)
کدوم دانشگاه مرداد ماه انتخاب واحد داره؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیالت راحت. هیچکی تا حالا به خاطر انتخاب واحد نکردن سر موقع یه ترمو بیکار نشده. اونا از خداشونه تو شهریه ثابت و متغیر بریزی.نقل قول:
گفتم "فک کنم" بدبخت شدم، شایدم نشده باشم (sm120) رفتم قسمت انتخاب واحد گزینه اش اصن نمیومد فک کردم مهلتش شروع شده و تموم هم شده (sm120) ولی مث اینکه واسه سرعت نت بود... الان که نگاه کردم هنوز شروع نشده خدا رو شکر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا از کِی شروع میکنن انتخاب واحدو؟! (sm120)
دمت گرم از نگرانی دَرَم آوردی (sm118)(sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چس ترمی و دردسراش (sm9)
(sm54)نه میتونه ترم تابستون باشه نه پاییزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه پاییز میگم (sm120) نمیدونستم خو (sm59)نقل قول:
حالا واسه پاییز معمولا از کِی شروع میکنن؟! (sm120)
بستگی داره ولی دیگه خیلی زود شروع شه مثلا آخرای مردادنقل قول:
مطمئنی الانه انتخاب واحد؟ تو سایت میزننا
نه دیگه، گفتم که مشکل از سرعت نت بود که گزینه اش نمیومد (sm120) چن دیقه پیش که رفتم اومد و دیدم که هنوز شروع نشده مث اینکه (sm120)نقل قول: