هر چی هست فقط خدا بخیر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر چی هست فقط خدا بخیر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کاش هرچی هست یه ویدئو میداد بیرون خیلی وقته ویدئو نداده
اگه ویدیو هم بده مثل اون بی کلامه کلاه و عینکم میزنه ... کلا از وقتی یه کم شکسته شده دیگه ویدیو هم ندادهنقل قول:
راحت میشه متوجه شد از یخ زدم بهترهنقل قول:
چون ایمنی نیست (sm25)
آره اعتماد به نفسش اومده پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزه اون زمان رو که آونگ ویدئو چند هزار دلاری میداد ... الان نهایت پا برهنه بشینه گیتار بزنه ( دور شدی ) یا بره جنگل های حومه لا به لای درختا ( خواب خوش ) ...نقل قول:
استوری مقدماتی جام جهانی رو هم رفت تو کارش ...
با کارگردانی آقای ایمنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببینید خیلی قشنگه
هیچ موزیک ویدیویی برای من تقدیر نمیشه
عجب ویدیویی (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باحال بود (sm120)نقل قول:
اما ببین بی شرف چی ساخته! این موزیک حتی با شعر طنز هم مو به تنم سیخ میکنه (sm1)
کو اون شادمهر.... واقعا چی شد یهو شادمهر انقدر تغییر کرد(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی اهنگهای قدیمی شادمهرو گوش میکنم
احساس میکنم دوتا شادمهر وجود داره
یه شادمهر قبل آلبوم طرفدار و یه شادمهر بعد آلبوم طرفدار
چقدر شادمهر قبل طرفدار شادمهرتر بود
ترانه هزارو یک شب (sm127)حالا هم آدمو زیرو رو میکنه
نه دوست عزیز این اتود واسه 13 سال پیش و از آرشیو حسین قربانپور بود که توی کانال تلگرامش پارسال گذاشته بودش و ربطی به کارای جدیدی که واسه ی شادمهر ساخته نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا از پیج ها به اشتباه این کار رو به عنوان کار جدید شادمهر پست گذاشته بودن
خبر نداری چرا آهنگایی که واسه شادمهر ساخته هنوز پخش نشدند؟؟نقل قول:
منتظر یه فضای متفاوت دیگه باشید!
خیلی بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل از میلاد هاشمی این انتظار نمیره
قطعا یه کار ریتمیک هست
بین دو پارت هم یکم اووو اوووو آآآآ آآآآآآآ داره :))))))
اینقد فضا رو هی عوض کردیم سرگیجه گرفتیم
ظاهرا بعد از آهنگ میترسم که اتفاقا خیلی مورد علاقه ی شادمهر بود و همینطور باقی کارهایی که ساخته بودن به شادمهر مشاوره داده میشه که به جای پخش کارهایی تو سبک خود شادمهر کارهایی به سبکهای باب پسند مارکت ارائه بشه و پرونده ی اون کارها فعلا بسته شده ... الان هدف شادمهر از ارائه ی هر کار تازه بیشتر بیزنس و پولسازی برای خودش و رادیو جوانه ...نقل قول:
فضای متفاوت خوب یا فضای متفاوت بد؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف تو روح بهداد و رادیو حواننقل قول:
چرا دیگران را بدنام میکنیم؟نقل قول:
گیریم که دیگران پیشنهاد بدن، من نوعی باید حتما عمل کنم؟ یعنی من قدرت تصمیم گیری ندارم که بدونم چی خوبه چی بد؟
در مورد شادمهر هم همینه، یعنی اینقدر کوچیکه که قدرت تصمیم گیری نداشته باشه؟
در وهله اول خودش مقصره که نمیتونه تصمیم بگیره (یا شایدم دیگه براش مهم نیست چی میخواد بشه )
کاش شادمهر یه بار بشینه و نگاه کنه به این چند سال که چی به روز خودش آورده
اینقدر نگیم بحث مالی
مگه قبلا اون آهنگ های تاپ رو میخوند پول در نمیاورد؟ کنسرت برگذار نمی کرد؟
اینا همش بهانس
دو حالت داره: یا دیگه توان ارائه کار تاپ نداره و اعتماد به نفس خودش رو از دست داده ، یا اینکه دیگه کلا بی خیال شده و براش اعتبارش مهم نیست
هیچ فرقی هم نداره براش کی بسازه، چه میخواد این دله تنظیم کننده ها و آهنگ سازها باشن، چه می خواد به قول شماها حسین قربانپور باشه(که من خودم روش بحث دارم) و یکم مثلا کار بهتر باشه
وقتی خودش نسازه و تنظیم نکنه ، شادمهر معنایی نداره . . .
دوست عزیز قبلا هم شادمهر پول در میاورد ولی بیشتر از طریق کنسرت و به خاطر همین دیر به دیر آهنگ میداد ولی الان طبق یه قراردادی که با رادیو جوان بسته داره دو سه ماهی یه ترک تحویل رادیو جوان میده به علاوه ی بت مجیک که اونم مستقیم به رادیو جوان مربوطه و البته کلا شادمهر تحت امر رادیو جوانه مثلا توی آهنگ دور شدی به پیشنهاد رادیو جوان آنیتا بک وکال کار رو خوند چون از شاخهای رادیوجوان هست و خیلی اون حرکت باعث شد زودتر معرفی بشه ... خیلی خیلی کارهای دیگه ..... راجب قربانپور بله همه میدونیم حتی افکاری هم نمیتونه برای شادمهر کاری مث کارای خودش بسازه هر چقدرم که خوب بسازه ولی لااقل قربانپور به باند و مافیایی وصل نیست و برای شادمهر سنگ تموم میذاره و همینجوری یه چیزی تحویلش نمیده که باهاش یاد مسعود صادقلو بیقتیم لااقل کارایی میزنه براش که سبک خود شادمهر باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضای متفاوت ؟! ینی قراره از احسان دریادل به کی برسیم ؟!
فعلاً تنها خواننده داخلی که کاراش هیت شده گرشا رضایی ... اگه دیدین شادمهر رفت تو کار دریا و ساحل و لحن رادیویی تعجب نکنید ...
آزادی همه زندانی ها الخصوص شادمهر از بند رادیو حوان(sm128)
ترانه آزادی از شادمهرو پلی کنید تو این حال و هوای انتخابات عجب میچسبه به آدم
بازم میگم که قضیه سایت بت و شادمهر و رادیو پیچیده تر از اونیه که تصور میکنید ... خیلیا پشت اینکارن و صحبت از چند میلیون دلار ... دیگه رادیو هم تو اوضاع تعطیلی مسابقات در تابستون میاد پست میزاره و نقاب رو برمیداره ... همه جوره حمایت میشن از جاهایی که ...
رها شدن شادمهر از این منجلاب از غیر ممکن هم غیرممکن تره ... شادمهر خودش میدونسته که قدم تو چه راهی میزاره و هیچ بهانه ای هم نمیتونه بیاره ... آی شادمهر قرارداد داره آی فلانی تقصیر داره لعنت بهش و این حرفا سرپوش گذاشتنه ... شادمهر هم دلش خوشه به هواداری که حتی بعد از این رسوایی هم ولش نکرده و هنوز براش به به چه چه میکنه ...
خلاصه اینکه هیچ راهی باقی نمونده و تمام پل های پشت سرشو خراب کرده ... هوادار هم باید با این مدل آهنگای یکبار مصرف کنار بیاد ...
منم همینو گفتم، خودش کرده و تصمیم گرفته وگرنه همه میدونیم که هیچ احدی نمیتونه واسه شادمهر تصمیم بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا این کار رو کرده و چرا چرا چرا. . . باعث شده که اعتبارش از بین بره و متاسفانه باعث شده از چشم خیلی ها بیفته.
الانم شاید خیلی ها بگن من و امثال من واسه شادمهر مهم نیستیم. خب اکی. رابطه دو طرفس، شادمهر هم دیگه مهم نیست تا این رویه تغییر نکنه
اگر هم چیزی مینویسم بیشتر بخاطر خاطرات خوب گدشتش، همین
نه من به هیچ عنوان با این آهنگ ها کنار نمیام حتی اگه اون شخص شادمهر باشه
تهش، یک بار گوش کنم و تموم .مثل خیلی از خواننده های دیگه که آهنگ هاشون رو یه بار گوش میکنم، خوشم اومد آرشیو میشه، نیومد هم شیفت دیلیت
قطعاً پی بی اعتباری و از چشم افتادن رو به تنش مالیده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان برای شادمهر پول مهمه فقط ... دو میلیون دلار هم گرفته ( نمیشه هم گفت نوش جونش )
چاره ای نیست برای خواننده ای تمام شده ( البته 99 درصد خواننده ها تموم شدن) ولی تموم شدن شادمهر فرق داره ...
مرسی پیمان جان همه رفت واسه دانلودنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)چه کردی داداش پیمان
رفت برا دانلود (sm118)
اولی خیلی خوب (sm127)(sm19)
دومی از بریک داونش به بعد(sm51)(sm118)
از پایین میره بالا دوس دارم اما وقتی از ثانیه صفر یهو میترکونه دلمو میزنه(sm2)
موزیک ویدئو(sm19)چه کشور زیبایی دارن به به (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم حسین قابلی نداره (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت علیرضا لطف داری (sm127)
تو قطعات ترنس روند معمولش اینه که بعد از برک داون ملودی لید اصلی و اوجش نواخته میشه، غیر این باشه نرمال نیست برای ترنس ها (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خیلی قشنگه مملکتشون ایشالله قسمت بشه بطلبه حداقل یک بار هم که شده تو عمرمون بریم اونجا رو ببینیم (sm11)(sm152)
(sm19)چه روند خوبی دارن پس حق دارم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)خدا کنه قسمت بشه
زبان ترکی هم خیلی زیباست هر دو اهنگ قشنگ
چقد این دختره سادس حالا اگه اینور مرز بود یا با ارایش خودشو میکشت یا میکوبید از نو میساخت
(sm74) اخری رو Repeat
چه دلنشین
آره همین طوره (sm111)نقل قول:
برخلاف ترکیه لامضب چون جز اتحادیه اروپاست خیلی سخت ویزا میدن حالا جدا از هزینه بالای کل سفر (sm230)
ها البته یه فرقایی هم با ترکی ترکیه دارن باز خودت بهتر اطلاع داری دیگه (sm132)
دومیه؟ آیتن؟ دقیقا خیلی ظاهر صورتش ساده ست. ولی خب همه جور آدم پیدا میشه دیگه من تو همین آذربایجانی ها تو اینستا با آرایش سنگین و غلیظ زیاد دختر دیدم