اقا من دیگه حرفی نمیزنم توبه کردم(sm74)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا من دیگه حرفی نمیزنم توبه کردم(sm74)(sm120)
چس چی گفتیم مگه.. داشتیم با بچه ها میخندیدیم... ریدی تو خندمون رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داور میزاریم هادی داور با رسول نترس من خوشگلم من خودم میام باشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برید واسه نماز وحشت اماده بشید من خودم پیش نمازم
امیر تهدید کرد دیگه بسه تموم کنید از البوم حرف بزنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس نمیخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یوخ بابا مورتوضو دیر دی.راحت اولون(sm2)نقل قول:
تو عکس این رسول رو ندیدی ! انقد خوشگله در این حد که ببینی فورا آبت اومده(sm2) انگاری خواب الکسیس رو دیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روحت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]