(sm10)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه تو چی میدونی(sm70)هزاران بار دیگرتکرار میکنم که اشترالمومنین می فرمایند : ...(sm120) رفیق آقاهه که میلایکه اینجا میفرمایند : برو پیش روانشناس (sm2) منی که چهار نفر زیر دستم کار میکنن باید بیام به نصایح اینا گوش بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا مدیر انجمن ابهت داره و شغل خوبیه (sm120) اون یکی ویروسه رو کجای دلم بزارم(sm2)
دهن اشتر صاف کردی بابا بیخیالش شو... اصن تو پنهولد خودمی (sm46)
یاد سیستم اتوهولد ماشین افتادم (sm120)
یکی دیگری از صفات اخلاقی بنده این جمله هستش : خدا نکنه کسی از چشمم بیافته و ایشون هم ... ولی بیشتر از حرف اون ویروسه ناراحت شدم ... ولشون کن ارزش ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
image گوگل بزن : penhold ببین چی میاد (sm120) مجبور بودم یه چی بزنم که شناسایی نشم (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ابی ژیان سوار میشده ، قانع باش(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال مرد گنده... با زبون روزه حرف دیگرونُ نزن (sm21) لطفا دیگه اصـــــــــلا ادامه نده!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزش حرفه ای ـتُ عوض کردی؟ (sm120) مینوشتی شکیل عونیل ما هم فکر میکردیم خود واقعی ـشی (sm120)
آخه چی بگم نوید جان (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نمیدونستی قبل بسکت ، پینگ پنگ بازی میکردم (sm120) البته برمیگرده به 20 و استاد اندی سال ِ پیش (sm120)
شک که عشقمه (sm127)(sm120) آخه اسم عشق جدیدمو یوزر میکردم ، همه میفهمیدن (sm120) کسی که از پارسال زیر نظر داشتمش و بالاخره سرمایه گزاری جواب داد و قهرمان nba و mvp شد (sm120)
این یوزرو به خاطر عشق پینگ پنگم گذاشتم (sm120) منزل میگه نمیگم این چیزار رو دنبال نکن ولی لاقل نصف اینا به فکر زندگی باش (sm2)
البته یه penhold هم تو کانادا هستا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی که زنده ـس مرد حساب ببین الان چی سوار میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیم دوس داری قدیما رو در نظر بگیری خب به ناصر خان و فردین و منوچ نگاه کن چیا سوار میشدن لامصبا (sm120)
پهلوون زنده رو عشقه (sm120) ابی رو سوار ژیان تصور کن (sm2) استاد شب پره سوار فورد وقتی میخواسته دور بزنه ترافیک میشده(sm2)نقل قول:
از استاد اندی برامون بگو (sm120)نقل قول:
بیچاره از هدایتت نومید شده (sm2)(sm2)(sm2)
اره اتفاقا اولش فکر کردم مربوط به سفر نوروزی ـت میشه (sm70)
من کرج میز پینگ پونگ دارم میای خونه ـمون بازی کنیــم؟ (sm174)(sm2)