(sm100)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm100)
يا حضرته گرد و قلمبه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته منظورتو فهميده بودم منتظره عكس بودم(sm2)
اقا تو يه گروه يه كليپي فرستادن برام التا اوشن فارسي ميگه من خوشگلترين دختره دنيا هستم (sm2)
(sm2)دهن این مترجما تو فیلم امریکایی یکی زنگ زد گفت شما گفت فلانی هستم از کمیته امداد ! (sm30)
هر وقت اين عكسه محسن كه حسن گذاشته رو ميبينم ياده بدهكاريام ميوفتم(sm2)
محسن-حسن
حسن-محسن
(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)برای اونایی که میخواستن با 1500 تومن وین 10 بخرن از شرکت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
يه فيلمي بود مترجم معروف ترجمه نكرده بود مجبور بودم همون ١ زيرنويس كه مترجمشم معروف نبودو بگيرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زيرنويسش خيلي پايه خنده بود الان دقيق يادم نمياد ولي فقط يه نكتش يادمه طرف حرفاي تعجبي يارو رو يا ابولفضل نوشته بود(sm30)
خیلی مستعسلی ریدی با این جملتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]