سينجول كه توو بخش دانلوده، اميرم توو بخش دانلود آلبوم هاي روز
بعد من دقيقا توو بخش موسيقي چه غلطي بكنم ؟ (sm2)
عاغا من رياست رو ميخوام
(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
سينجول كه توو بخش دانلوده، اميرم توو بخش دانلود آلبوم هاي روز
بعد من دقيقا توو بخش موسيقي چه غلطي بكنم ؟ (sm2)
عاغا من رياست رو ميخوام
(sm59)
تو بشو حمیدرضا صدر سایت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه سر بيا اينجا ببين چه خبره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قزوين چيه. طرف از قزوين و تهران مياد اينجا (sm2)
بیانیه و تجزیه و تحیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول میگیری از مجید خط خطی یه نقد مشتی میزنی واسش
سولوهای ویران کننده + مخلوطصدای مجید یا گیتار برقی(sm2)(sm30)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واجب شد بیام اگه رامون بدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین کف کن(sm25)
نه سایت موزیک که نه فقط ..
میگم یه سایت کلی نمدونم چطور بگم شومام کمک کنین دیگه ..
مثلا طراحی سایت , شبکه , برنامه نویسی , گرافیکی و ...
حالا فیلم و موسیقی و نرم افزار بحثش جداس ..
یه بخش فروشگاه هم مثلا را بندازی اگه بچه ها بخوان میشه ..
(sm2)(sm2)نقل قول:
درامد و هزینه رو بگو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خدايي از نظر زيبايي محيط دانشگاه اين خيلي سرتره (sm29)نقل قول: