همه مفرد مفردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همه مفرد مفردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا عشقم آنلاین گوش بده(sm128)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجی دان کن می ارزه خوب خونده
دارم میریزم تو موبایل گوش بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر لاینم همین یوزر بارانه (sm120)
من برم (sm155)
پیدا شدی عشقم(sm128)
ببخشید تیکه اخر تکوندن بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که خرمگس(sm192)
(sm120)اشترم بالاخره از کجا زدی
یگانه آهنگش اومد
(sm50)تنظیم بلد نیستی نزن نشسته جلوی اف ال چارتا دکمه فشار میده ، میده بیرون
(sm120)تنظیمش
اون وسط یکی داره دادو فریاد میزنه(sm2)
تازه آلبومشم همه رو تقریبا خودش تنظیم کرده (sm2)
(sm50)مارک نافلر شب میچسبه
(sm120)سیستم 3-3-4بسیار خوش نشست
(sm120)راستی من چرا زدم شب عید اهنگ بعد از ظهر میاد
برنامه ش 1 فروردین ساعت 30 :3 آره ؟؟
(sm2)
yesss(sm16)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Dire Straits - When It Comes To You
(sm185)مگه میشه کیونت تکون نخوره
(sm62)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)روحانی مچکریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چرا انتخاب بهترین قطعه سال رو که اینجا گذاشته بودی، تو وب نمیزاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)پیج زدم ملت خودشون میرن میفهمن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
M83 - Wait
(sm50)
از لبام تنگ شراب.......
(sm2)10 قطعه برتر بنیامین
خیلیا به پیج سر نمیزنن. اگه پایین همین نظر سنجی اصلی که لینکشو گذاشتی اینم میزاشتی بهتر بود.نقل قول:
در کل صلاح مملکت خویش الی داند. هر کاری میخوای بکن.(sm120)
اشترم احساس میکنم سرور داره میرینه
Demi Lovato - Skyscraper(sm74)
الی گویا از 8 شب شروع می شه ها (sm98)
(sm132)
امیروو چرا این قبلی و بعدی رو انگولک نمیکنید درست بشه؟
نظر سنجی خبر انلاین رو اخبار 22 نشون داد (sm120)
اگه محسن چاوشی یا پاشایی اول میشد محال بود نشون بدن
من نفهمیدم چرا زمانی که نظراتو کامنتا بود محسن و پاشایی رقابت داشتن بعد یه هو همه چی برعکس شد (sm70)
فوتباليستي که در رقابت هاي ليگ ليگ ايالت ميشيگان در آمريکا، با زدن يک مشت، باعث مرگ يک داور شد، به حداقل 8 سال زندان محکوم شد.(sm70)
پیام صادقیان داورو هل داد یه سال محروم شد اونوقت این زده داورو کشته 8 سال محرومش کردن(sm70)
راست بگو به جان تو ای دل و جانم آن تو
ای دل همچو شیشهام خورده میت کدو کدو
محسن اینو می خوند کدو کدو گفتش چی جوری می شد (sm120)
(sm120)
(sm132)..ادرس جدید شیکتره
فرهاد - خسته (sm50)
37 Robaeiat (sm50)