رن چيه بگو ران
عجيبه ديجي ويندوز كركي ميفروشه
نمایش نسخه قابل چاپ
رن چيه بگو ران
عجيبه ديجي ويندوز كركي ميفروشه
تو run دقیقا باید چه کلمه ای رو تایپ کنی من میخوام بزنم احتمالا چیز خوبی باشه البته من ویندوزم 7 ـــــه
به كورتونا نگه اقدس صلوات(sm30)
x86 امشب میزنم دانلود موقع نصب سریال نمیخواد نسخه MSDN
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ميخوام يه راهي بهت يادم بدم حدوده ٨ گيگ از درايو سي ـت رو خالي كني...
نه دیگه قرار نشد به گفته های من شک کنی یادت رفت اون کدو زدی وین 10 اومد بالا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوشه Windows.old پاک شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره پاک شدن هم خب معلومه فایل پاک نمیشه.فقط ری اینستال میکنه
در حالته معمولی اون پوشه ویندوز اولد یه 3-4 گیگی حجمشه،فایلای نصبه ویندوز هم که یه 4 گیگی هست هم توی سی هست.نقل قول:
من زدم هر2 رو خیلی خوش و خرم پاک کردم هیچ اشکالی هم نداره ولی حالا اگه نمیخوای ولش کن بعدا اگه محتاجه 7-8 گیگ شدی بگو بهت بگم
بعضی کرکا روی سرعته ویندوز تاثیر میذارن