منم چند بار تو 8.1 اینجوری شده بود فایلا رو باز کردم ببینم چی نوشته فهمیدم مال یه برنامه بوده که حذف کردم احتمالا" تو هم برنامه ای چیزی حذف کردی . وقتی فایل اپدیت یا کرک ویندوز یا یه برنامه خاصی یونیستال میشه این فایلا میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
منم چند بار تو 8.1 اینجوری شده بود فایلا رو باز کردم ببینم چی نوشته فهمیدم مال یه برنامه بوده که حذف کردم احتمالا" تو هم برنامه ای چیزی حذف کردی . وقتی فایل اپدیت یا کرک ویندوز یا یه برنامه خاصی یونیستال میشه این فایلا میاد
کدوم کاورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم تاریخ ندادن ولی امساله
اینو دارم میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لانا نه دمی
تک اهنگه 10 اگوست
راست میگی اصلا حواسم نبود ولی همین لانا منظورم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم این دمی نیستا
تا به کی در به دری ... (sm181)
باز میلاد اومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان جهان دوش کجا بوده ای ... (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]