بزار ببینم پیدا میکنم تاپیکو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ دلکم دلبرکم داخل ماشین(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بزار ببینم پیدا میکنم تاپیکو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ دلکم دلبرکم داخل ماشین(sm2)
معین را دوست میدارم (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفقیت اصلی از آن توست (sm2)
اره بابا پیدا میکنی مگه من چندتا تاپیک دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط نکنم جمعه ها مختص گوگوش بوده برای همین شهره میخونه: اون جمعه به جمعه سر و گوشش میجنبه (sm2)
سهنه را دیدم (sm120) ژیان ماشینی برای چپ نکردن (sm120)نقل قول:
بالاخره یه جمعه باید سهم گوگوش میذاشته کنار (sm120)
تکنولوژی ای که در ساخت ژیان بکار رفته در ساخت شاتل بکار نرفته (sm2)نقل قول:
آره اونم توی قایق دور از ساحل (sm120)
(sm2)نقل قول:
حالا وقتشه تا لامپتو روشن کنم (sm2)
شانس اوردیم این قضیه رو شهره نمیدونسته وگرنه قر میداد و یه اهنگ واسش میداد بیرون (sm2)نقل قول:
کلاهبرداری شهرام چی میگه الان تاپیکشُ دیدم (sm2)(sm2)(sm2)
اصن شهره میرفته لب ساحل ، نیومدی روز شد ، دیرزوم امروز شدو میخونده تا شهرام برگرده(sm2)نقل قول:
نوید جان با اجازت من برم فعلاً (sm176)(sm155)
یا حق (sm10)