(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
امیر آقای عزیز کاملا موافقم کیفیت مناسبی نداره خودمم دیروز توجه بهش کردم، فک کنم آلبوم رو از روی کاست اینا تبدیل کردن ... ولی بازم تصمیم گیرنده نهایی شمایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فک کنم حبیبی و روزگار کیفیت قابل قبولی دارن. درست میگم؟
ممنون از شما امیر آقای عزیز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm50)
عجب اشفته بازاریست دنیا(sm50)
اصلن یه وضعیه (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام. کیفیت تو اسکرین شات مشخصه...این فیلم هم که شما خواستی موجود نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh452003 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm2)
(sm79)(sm137)(sm79)(sm185)(sm224)(sm101)(sm213)(sm 47)
- (sm50)
(sm50)
- (sm50)
باید ببازی (sm50)
(sm50) حیف کریمی
سیاهی شب روزای خوبو به خاک سپرده (sm50)
امیرجان سایت شیلتر شد (sm178)
- (sm50)
سلام
باتوجه به پاک شدن تایپیک فیلم ایرانی جدید از دوستان اگه چند تا کانال خوب معرفی کنند ممنون میشم
چند روزی میشه نیستش داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره کرمانشاهی هستش
آره خوب بود . زلزله زیاد به شهر کرمانشاه آسیب نزده . بیشتر به سر پل ذهاب خسارت وارد شده
فدات
زلزله به همه ضربه روحی می زنه . واقعا تو این سرما و بارون چی می کشن اون هم وطن ها که تو چادر هستن
ما ظاهرا رفیقان . بس نارفیق بودیم
هر پشت اعتمادی زخمی به خنجر کردیم . رخمی به خنجر کردیم
هر سینه رفیقی با تیغ کین دریدیم
خودکرده ها چه آسان . نسبت به داور کردیم . نسبت به داور کردیم
(sm50)
رفیقان یک به یک رفتند مرا در خود رها کردند
همه خود درد من بودند گمان کردم که هم دردند
سلام آقا بابک عزیز مثل همیشه اطلاعات و توصیفاتون خوندنی هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش کارای این ابی لیتلز بصورت سی دی جمع آوری میشد اما حیف
البته کارای اشکان هم واقعا حبف داره که سی دی نشدن (sm50)
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
(sm50)(sm142)
(sm50)
(sm181)
اهنگ علیزاده نمیاد.؟
- (sm50)
(sm138)
شکست نفسی میفرمایید بنده از خوندن مطالب شما لذت میبرمنقل قول:
خیلی موافقم دریغ از ذره ای پیشرفت، بگذریم که دردها بسیارند و بسیار
من هم کرمانشاهی هم سنندجی ... خانواده خدا روشکر خوبن... خودم شب زلزله خوابگاه دانشگاه (همدان) بودم خیلی استرس صحنه کرمانشاه که خانواده زندگی میکنند رو داشتم اما خداروشکر زلزله سمت صحنه اینا خیلی کم بود تلفات شهرستان صحنه 3 نفر بود تا جایی که شنیدم اونم واسه روستاها بوده ... از دوستان دور متاسفانه چند نفری از سرپل دهاب و گیلان غرب فوت شدن (sm74)
خودمم رفتم سمت گیلان غرب وضعیت اصلا خوب نبود (sm74)
(sm50)
زندگی بدون موسیقی اشتباهی بیش نیست . نیچه .
(sm50)
خیلی حرفاتون انرژی و آرام بخش ... بدون تملق میگم داشتن دوست و برادری مثل شما کنار هر انسانی نیازهنقل قول:
آقا بابک عزیز گیلان غرب که رفتم با یکی دو نفرشون داشتم صحبت میکردم که بهشون بگم الان که افراد خانوادتون از دست رفتن نباید امید به زندگی از دست بره از این حرفا... یکیشون یه حرفی زد خیلی ناراحتم کرد. گفت این داغ برای ما رفته رفته کم رنگ میشه اما بدتر از داغ این ضربه های روحی هستش خوردیم هر لحظه استرس اتفاق بدتر رو داریم.
راستم میگفت هرکسی اونجا بره روح و روانش میریزه بهم (sm74)
امیدوارم اوضاعشون خوب بشه
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید و چند کلمه ای تونستم با شما صحبت کنم
کلی سپاس (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت بالاتری شاید تا چند روز دیگه دستم بیاد