آخر عمری که سر جاش آدم واسه زندگی بره ال ای (sm81) اونجام هواش متعادل ـهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخر عمری که سر جاش آدم واسه زندگی بره ال ای (sm81) اونجام هواش متعادل ـهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجموعه شو راستش دقت نکردم پروازمون نصفه شب بود منگ بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ساعتو نیم اختلاف زمان داره ، نه هلسینکی خدارو شکر جنوب فنلاند وگرنه از سرما یخ میزدیم (sm2)
بیشتر جمعیت فنلاند هم تو جنوب فنلاندن
این آلبوم عالیه
Mono - The Last Dawn
نه بابا این حرفا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر اون موضوعم چون بارها با نوید جوکر محترمانه بهش گفتیم همچین روشی رو پیش گرفتم... هنوزم توی جو The Experiment (2010)ـم همین الان دیدم اگه دیده باشی میدونی
(sm10)
اگه دنباله ارامشی فنلاندو بت پیشنهاد میکنم ، اصلا ادم روحیه ش مث مازیار فلاحی میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)
چی بگم والا....من مسبقیم میام این تاپیک مستقیمم میرم بیرون جای دیگه خبر ندارم چه خبره(sm120)نقل قول:
نه متاسفانه ندیدیم....فرصتی بشه با بچه ها میبینیم ...ژانرش چیه؟؟(sm50)
اها این خوبه (sm120)نقل قول:
راستشو بگو پرواز دومی چی زدی (sm120)نقل قول:
تو گوشیم اضافه میکنم الان اونجا 1.21ـه (sm120)
توی این نقشه دومی مشخص کرده... شهر بندری ـه؟ (sm173)
یه سوال دارم چجوری وختی تازه وارد تاپیک میشید پستای قبلی هم میخونید یکی یکی جواب میدید (sm120)
چند بار سعی کردم این کارو کنم تا ۲ صفحه رفتم تا شب جا موندم (sm120)