تو فقط میخوای مثلا با اسکرین آدمو بزاری تو کف این بنده خدا هارو (sm2) بابا خب آپلود کن براشون دیگه (sm70) یا نزن اسکرین یا آپ کن گناه دارن (sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو فقط میخوای مثلا با اسکرین آدمو بزاری تو کف این بنده خدا هارو (sm2) بابا خب آپلود کن براشون دیگه (sm70) یا نزن اسکرین یا آپ کن گناه دارن (sm39)
چگونه گریه سر کنم
برو تاپیکو ببین چقدر پست اهنگ کم یاب و کلیپ و کنسرت و.............گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یارو میاد همونا به اسم خودش میزنه
اینم که گفتم فعلا 200 تاشو اپ کردم کامل شد میزارم
گفتم تو چرا دورتر از خواب و سرابی(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برداشتن کلیپو سانسور در سانسور کردن که این تماشاچیا که لختی مختی پوشیدن پیدا نباشن.حتی صدا هم زنده نیست(sm2)
بنیامین بهادری خواننده پاپ ایران که اخیرا آلبوم ۹۴ او با فروش و استقبال بی نظیری روبرو شده، این روزها مشغول برگزاری تور کنسرتهای آمریکا و کانادایش است.
جکه قرن(sm2)
خب خودت تاپیک آرشیو داریوش رو بزن هرچی داشتی بزار اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اقایون بر میخوره...بعدشم که خودت میدونی
گفتم که عطش میکشتم در طب صحرا
بمیرید
در این عشق(sm81)