برو کتاب هدف برایان تریسی رو بگیر انگیز باور نکردنی بهت میده برای هر کاری(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو کتاب هدف برایان تریسی رو بگیر انگیز باور نکردنی بهت میده برای هر کاری(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دانلود میکنم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یار قشنگه دلم بیا که تنگه دلم
تا کی با دلتنگی باید بجنگه دلم
(sm176)نقل قول:
من شخصا از محمد علیزاده و محسن یگانه خواهش میکنم که هیچوقت گریه نکنن ، خیلی داغون میشن (sm30)
من ذره و خورشید لقایی تو مرا
بیمار غمم عین دوایی تو مرا
بی بال و پر اندر پی تو میپرم
من کَه شده ام چو کهربایی تو مرا
کاش موقع مرگ من جز خانواده درجه یک ـم کسی نیاد...(sm50)نقل قول:
موافق نیستم بات (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خواستن توانستن است(sm174)
ببینم عکس ـو (sm59)نقل قول: