بعد مرگ من میگن که قهرمان داستان مردنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو مطمئن هستم(sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد مرگ من میگن که قهرمان داستان مردنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو مطمئن هستم(sm173)
روز مرگم هر که شیون کند از دور و برم دور کنید
همه را مست و خراب از می انگور کنید
مزد غسال مرا سیر شرابش بدهید
مست مست از همه جا حال خرابش بدهید
بر مزارم مگذارید بیاید واعظ
پیر میخانه بخواند غزلی از حافظ
صب دیدم گرفتم خوابیدم الان باز پاشدم یادم افتاد فرزاد حسنی بود (sm120)نقل قول:
شلغم بخور تاثیر داره (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه علیزاده از سر ریاـس مشخص اصن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مراسم خاکسپاری ما اصن یه جوریه ، بقیه مراسم خاکسپاریشون خیلی شیک و مجلسی یه جا میشینن اشک میریزن تموم .. (sm50)نقل قول:
کاش توی یه روز بارونی بمیرم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اولین کلیپشو دیدم فک میکردم ریا س ... ولی این چند روزه عکساشونو دیدم فهمیدم خیلی احساسیه این پسر ، قبلش با مرتضی رفته بودن کیش (sm50)باهاش زیاد خاطره داره انگارنقل قول:
خود قهرمان پندار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]