آفرین به مهرزاد امیرخانی که همیشه با مرتضی پاشایی بود
کنار تخت بیمارستان سلفی نگرفت
مصاحبه ها تخیلی هم از خودش درنیاورد
نمایش نسخه قابل چاپ
آفرین به مهرزاد امیرخانی که همیشه با مرتضی پاشایی بود
کنار تخت بیمارستان سلفی نگرفت
مصاحبه ها تخیلی هم از خودش درنیاورد
خدا قوت... خاطرات دانمارک رو حکایت کن شادروان بشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپس ملال تنم را .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد مگسی گفت عنکبوتی را(sm174)
زیاد نرفتم از هنرمندا چرا پ(sm172)(sm27)
ما = ایرانیا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب منم از همونا دوست دارم... جای اینکه زجه بزنن یکی ـم اون وسط فشارش بیوفته بیان مثل آدم یه خاطره ازم تعریف کنن و برن... (sm50)
من دوست دارم تو روز تولدم بمیرم (sm81)
یگانه هم باهاش کنسرت مشترک داشته... اجراشونو که دیدی؟نقل قول:
منی که این همه کوهم... از این جهان به ستوه ـم (sm50)نقل قول:
ینی تمام آلبوم یه طرف اینو که میگه منو آتیش میزنه (sm50)
نه کنسرت مشترک نداشتننقل قول: