پی اس امشب دانلودش تموم میشه (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
پی اس امشب دانلودش تموم میشه (sm59)
سمت راستا... اون 2تا وسطیا... چپ پایین تصویر... (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصا امروز واسه سلامتی و طول عمر استاد چاوشی بزرگ به هر کی سر راه گدایی میکرد کمک کردم
یدونه از این سیتی سنترای که بزرگ بودن رفته بودیم با دوستمو مادرامون ، منم همشونو پیچوندم رفتم از بیلبیلکا هستن که وصل میکنن بی اجناس یکی خواست بدزده دم در صدا بده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همه شونو کنده بودن مینداختم تو جیبم نصف فروشگاه ببه اون گنده گی رو گاییده بودم جنساشونو ، بعد داشتیم میرفتیم بیرون یهو همه فروشگاه صدا اژیرشون درومد فرض کن (sm2)منم بچه بودم نمیدونستم قضیه چیه دیگه (sm120)
بعد فروشندهه گفت عیبی نداره بده من همینجا حساب میکنم منم یکی یکی اونارو از جیبم دروردم داشت میمرد از خنده میگه تو چرا برعکس مردمی مردم اینا رو میکنن جنسو بر میدارن تو بر عکسی (sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس دوست دخترشو دیدین ؟ (sm172)
اینا از بچه گی یاد گرفتن به دوربین لبخند بزنن(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
گوشه سمت راست نفر پنجم از وسط (sm70)نقل قول:
خدایا این نتیجه کدوم اعمالشه
چقدر دوسش داشتی (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]