هوم و لعنت به این غشق بچگی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هوم و لعنت به این غشق بچگی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سسک خونش سازگار با محیطه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2014 چی گفته؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چه نظر میگی سسک بهترین دوران فوتبالیش رو تو جلسی میگذرونه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سسک تو آرسنال دوست داشتنی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوار بودم تو بارسا جانشین ژاوی بشه ولی اوضاع نابسامان فصل پیش بارسا و مدیریت ضعیف نذاشت(sm50)
پاس های پشت مهاجم هایی سسک رو هیچ کس نمی تونست بده زمانی که تو ارسنال بود (sm50)نقل قول:
تو بارسا یه مهره سوخته بود شما متوجه نشدی چه گوهریه
من 8 سال بهاش زندگی کردم میدونم (sm50)
مصاحبش بعد بازی با من سیتیو یادم نمیرهنقل قول:
نمیدونم چی به خورد این بچه دادن و چرا خر مخشو گاز گرفت و رفت چلسی (sm120)
امیدوارم یه روزی یا برگرده بارسا یا آرسنال
میخوست برگرده اینبار ارسنال نخواستش (sm50)نقل قول:
خویمالی ونگر زیاد میکنه این اواخر (sm50)نقل قول:
از حرف خودش مستند تر؟؟ (sm50)نقل قول:
میگه تو چلسی جایی بازی میکنم که دوست دارم...راحت تر از قبلم ! دارم لذت میبرم و....
البته روی صحبتش 3 سال اخیر تو بارساست که خیلی اذیت شد!
واقعا حروم کردن این استعدادُ! من خیلی حسرت میخورم چطور 3 سال از اوج بازیش که میتونست بهترین باشه رُ تو اون تیم روی نمیکت و یا در یه پست مسخره تباه شد! (sm9)
سسک ارسنالم عالی بود...اقاقیی میکرد وسط زمین (sm50)