آلبوم بهمن میاد (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم بهمن میاد (sm59)
باز هم بهمن پر ماجرا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله معروف ِ من : سال 2015 طوفانی آغاز میشه و طوفانی به پایان میرسه (sm59)
فعلاً که شروعش طوفانی بوده و پایانش هم طوفانی میشه (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sediqeh1990 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علــــــــــی کله تاپیک رو نقل گرفتی (sm2)
چیزی که من شنیدم 4 تا تکراریه و 8 تا حدید
همونه که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی تکراری کمتر بهتر
یه تراک تابستون میاد و یکی هم موزیک ویدئو همزمان با آلبوم
پایان 2015 طوفانیه (sm118)
آره همینجورینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم آلبومش خوبه
یه چیزی رو یادم رفت بگم که اسم آهنگ میخواسته "کجایی" باشه بعد عوضش کردن گمت کردم شده
آهنگ هم دو ماه پیش توی دراپ باکس آپلود شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رابطه ، معروف ، گمت کردم ، ترک تابستون و قبل آلبوم با 7 تا میشه 12 تا
10 و 9 و 8 دو 7 و 6 با 5 تا میشه 12 تا
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره تنظیم کرده و انداختن رو موزیک ویدئو
موزیک ویدئو هم که مال تابستون 92 بوده ، واسه همین پخش نشده
مصاحبه میلاد ترابی
اتفاق نو: مهمترین عامل موفقیت آلبوم كما شما بودید؟
من خودم را تنها عامل موفقیت كما نمی دانم اما فكر می كنم بعد از شادمهر عقیلی مهمترین عامل موفقیت این آلبم بودم
اتفاق نو: اما اگر كما نبود مردم میلاد ترابی را نمی شناختند
بله دقیقا وقتی آلبوم مسافر منتشر شد مردم شادمهر عقیلی را شناختند
اتفاق نو : گفتی كه بعد از شادمهر عقیلی مهمترین عامل موفقیت آلبوم كما بوده ای منظورت از این حرف احتمالا صدای خواننده آلبوم كماست كه خیلی ها او را با شادمهر عقیلی اشتباه گرفتند
زمانی كه شادمهر در ایران فعالیت می كرد من عاشق موسیقی بودم اما شرایط سنی ام ایجاب می كرد كه پشت میز مدرسه باشم وقتی دبیرستان و دانشگاه به آخر رسید دیگر شادمهری نبود كه با او همكاری كنم من ماندم و یك دنیا عقده بابت همكاری نكردن با خواننده ای كه دوستش داشتم می خواهم اعتراف كنم كه به خاطر عقده هایم با خواننده البوم كما همكاری كردم خواننده این آلبوم روزهای اول مثل سیاوش شمس می خواند سپس تغییر استراتژی داد و به سمت شادمهر رفت انگیزه های من هم با این اتفاق خیلی بیشتر شد و سفت و سخت به كار چسبیدم و البته وقتی آلبوم آماده شد و هنوز بیرون نیامده بود متوجه شدم كه من هم حدود یك سال در توهم بوده ام چون هیچ بدلی نمی تواند اصل باشد
===================================
صحبت های میلاد ترابی که در برنامه ساعت۲۵ از شبکه ۵ تهران که در مورد تقلید از صدای شادمهر زده شده. خیلی جالبه مجری می گه مرتضی پاشایی از محسن یگانه تقلید کرده و صداش شبیه محسن یگانس که میلاد ترابی هم جواب می ده که خوانندهای مثل حمیدعسکری و محسن یگانه خودشون زیر مجموعه یه شخص دیگه ای(شادمهر) هستند و اگر قرار باشه پاشایی را با کسی مقایسه کنیم باید با همون آدم مرجع مقایسه بشه نه محسن.خیلی خیلی زوده که بگیم پاشایی زیرمجموعه محسنه چون محسن خودش زیرمجموعه هست و کلا مجموعه تو مجموعه شده.
مصاحبه ی اینترنتی خواننده ی محبوب کشورمان آقای حمید عسگری به صورت اختصاصی با یاسر مدیریت سایت پرتگاه و با حضور افتخاری مریم خوشرو خبرنگار ماهنامه کوچه ها و همدل و سایت پرتگاه در تهران حمید عسگری : من فرزند خلف ارشاد هستم
چندین ترانه در ماههای پایان سال85 توجه خیلیها را به خود جلب کرد. کسانی که کارها را گوش کردند فکر میکردند آلبوم جدیدی از شادمهر منتشر شده اما خواننده این قطعات حمید عسگری بود که با کارهایی نو وارد بازار موسیقی پاپ شده حمید توانست با «کما» در صدر جدول پرفروش ترین آلبومهای موسیقی پاپ قرار گیرد. خلاصه چند ساعت گفتگوی ما را با این خواننده جوان میخوانید.
*شما را بیشتر به اسم آهنگساز میشناسند چه شد که تصمیم به خوانندگی گرفتی؟
- من از کودکی بیشتر به سمت ساز گرایش داشتم تا خواندن. این گرایش به ساخت ملودی، چندین سال بعد با گفتن شعر (بهتر بگویم مر) همراه شد و از دوره نوجوانی علاقهام به سرودن شعر و ساختن ملودی خودش را نشان داد. من بصورت حرفهای چند سالی است که برای خوانندههای پاپ آهنگسازی کردم.
*خوب پاسخ من رو ندادید چه شد که خواننده شدید؟
- آقای مشایخی مدیر شرکت پویا موزیک به من پیشنهاد تولید یک آلبوم را داد. از آن زمان به خوانندگی جدی تر نگاه کردم و کارهای آلبوم کما را برای ورود به بازار انجام دادم.
* آلبوم کما جزء کارهای پر فروش بود فکر نمیکنید تشابه صدای تو به شادمهر دلیل استقبال بود؟
- بعضی از رنگ صداها به هم نزدیک است و این واقعیتی است که نمیتوان آن را کتمان کرد. اما به نظر من این واقعیت، نمیتواند دلیل اتهام باشد. برای این ادعایم هم دلیل دارم.
*دلیل شما چیست؟
- سال 77 که آلبوم مسافر منتشر شد اولین حرفی که به شادمهر زدند این بود که صدایت شبیه سیاوش شمس است. این مسئله، مسئله ی جدیدی نیست که به من شوک بدهد.
*ولی درصد زیادی از موفقیت توهمین تشابه صدا بود؟
-صرفاً یک شباهت صدا نمیتواند برای موفقیت کافی باشد. خود شادمهر الان یکی دو تراک جدید منتشر کرده که مورد استقبال قرار نگرفت. یعنی اصل و مستر این صدا، خودش با کارهای جدید موفق نشد. بنابراین صرفاً رنگ صدا ملاک نیست. وقتی تراک «هیشکی مثل من تو رو دوست نداره» لو رفت، خودم همه جا این ترانه را شنیدم این تراک خیلی بیشتر از سبب شنیده میشد.
*پس قبول نمیکنید که این تشابه به شما کمک کرد؟
- اصلاً این طور نیست. شادمهر اگر میتوانست کاری برای خودش میکرد
(sm2)(sm2)(sm2)
مردک منتظره تا همزمان با شادمهر آهنگ بده (sm3)
عسکری(sm3)
همه چیزشو از شادمهر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مصاحبه از اولین مصاحبه های حمید عسکریه مال اون زمون که سرش باد داشت.یادمه اون زمون بخاطر این مصاحبش بهش خیلی حمله کردن.بعد تو مصاحبه های بعدیش گفت طرفدار شادمهرهنقل قول:
راسته ؟ قسمت البوم رو نميگم ....
"ضبط ویدیوی جدید شادمهر در آنتالیا به پایان رسیده و ادامه ضبط در ایران انجام می شه و انشالا تا چند ماه آینده آماده پخش میشه و انشالا در تابستان هم شاهد پخش آلبوم جدید شادمهر خواهیم بود "
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما ش . خودتی ؟ (sm74)
شاید بی ربط باشه ولی اسم اهنگ عوض کرده ممکنه به خاطر این بوده باشه که تازگی مرتضی پاشایی یه اهنگ به اسم کجایی داد(sm54)نقل قول:
ضبط موزیک ویدئو رو نمیدونم ولی اینکه تابستون میخواد پخش بشه رو مطمئنم !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط N ! M A [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر موثق دارم که شادمهر بعد کنسرت دو هفته پیش استانبول ، برگشته و در آنتالیا نمونده !!!
آلبوم هم که آمادس ولی هنوز معلوم نیست تابستون پخش بشه !
(sm50)پُشت من بد میگی
حرف ِ مردم میشم
دستشو میگیری
عشق دوم میشم
اما دوست دارم اما دوست دارررررررررم (sm50)
عاره خودمم (sm77) ، شما ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط CR7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا از این موضوع، یه مدتی هست اهنگاش دیگه ارزش گوش دادن نداره(حمید عسگری)نقل قول:
آخه سپهر وکیلی شد کارگردان ؟؟!!(sm3)
با الک کارتیو کار میکرد بهتر بود به خدا
تنظیم هم که میگن ناهیدی (sm25)
(sm81)نقل قول:
ناهیدی حتمیه؟؟؟(sm81)نقل قول:
کسی اطلاعات همه اهنگا و البومای شادمهر رو تو ی فایل کامل نداره؟
آهنگ تو آيتونز ريليز شد :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط N ! M A [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای خونه بارونِ...
نه شنیدم که ناهیدی ، آبان پارسال تنظیم کرده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود ِ شادمهرم نداره (sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب با این گیتاری که تو عکسا هست 90 درصد اهنگ تنظیم خودشه(sm120)نقل قول:
اینم دلیل تماشاگرپسندیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر هر موقع گیتار رو وارد ملودی کرده ، موفق بوده ! نمونش آغوش ! چهار بیت شعره ولی جوری تنظیم کرده که اصلاً خسته نمیشی از گوش دادنش
فقط از ناهیدی بکشه بیرون هرکی میخواد باشه
اگه ناهیدی بود طاقت نداشت تا حالا یه خطی مصرعی پارگرافی چیزی تو فیس دوغ نوشته بود(sm120)
چرا هست .. برای ابی و اینا تو ویکیپدیا تو ی صفحه هست به عنوان ترانه شناسی اما برای شادمهر هر البوم تو ی صفحه جداست .. دونه دونه باید بگیری.. خواستم ببینم کسی کاملشو داره یا نهنقل قول:
هرچند ویکیپدیا تیک داره اما بالای 95% درسته
خوب ویکیپدیا شادمهر هم تو درست کن (sm120) به جای اینکه اینجا اسپم بدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نادان!!! میگم داره تو ویکیپدیاش اما تو ی صفحه نیست.. رو اسم هر البوم باید بزنی جدا جدا ببینی(sm120)نقل قول:
احمق خودت همه رو جمع کن تو یه صفحه (sm70)نقل قول:
خنگ... با ورد حتما(sm120)نقل قول:
بیا سپیده نمیخورتت(sm2)
حالیت نیست دیگه (sm70) اصن تو میدونی ویکیپدیا چیه که زر میزنی واسه من(sm70)نقل قول:
سپیده کیه دیگه ؟
اولا که باید اکانت بسازی بعدشم تو که از این خرابکاریا بلدی برو برین توش(sm2)نقل قول: