من شرکت هیوندا رو بیشتر دوست دارم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من شرکت هیوندا رو بیشتر دوست دارم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واي ببخشيد پوريا جان اصلا حواسم نبود ماه رمضونه (sm74)
اگه اين آذوقه فراهم نميشد جيگرمو خون ميكردن بسكه زنگ ميزدن حالا ناهار چي بخوريم حالا شام چي بخوريم (sm178)
چه خـــــــــــوب (sm127) همیشه به این خوبی و پر انرژی ای باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر خدا مام بد نیستیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
اکشال نداره (sm120) قبل رمضونم اسم چنین غذایی رو میاوردی بازم دلم میخواست (sm74) نمیدونم چه سری ـست در فسنجون که عالم همه دیوانه اوست (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عزيزم (sm127) خدا رو شكر (sm127)
تهرانِ فردا میادش سایت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگرانش شدم فکر کردم سر قضیه ی مشکلش بلایی سرش اومده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه داره؟ 1% فکر کن اجازه بدی زنت و دخترت برن سفر یخچالم پر نکنن واست (sm70)نقل قول:
همیشه رنگ مشکی ارجحیت دارد (sm132)نقل قول: