با این کرک کردی ؟ KMSAuto.Netنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه توام مگه میاد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با این کرک کردی ؟ KMSAuto.Netنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه توام مگه میاد ؟
پیام رو خوندی ؟ تو 3 نصف شب هیچ وقت نمیومدی بالا (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یه چیز دیگه یادم رفت الان دوباره بت میگم (sm2)
در ضمن وقتی من اینجام دیگه چرا تگ میکنی ؟! (sm2)
اره ... بزن نشد اون یکیو امتحان کن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میومد یادم نیست یه جا زدم غیرفعال شد ...
میخوام اینترپرایز دانلود کنم ببینم اون چجوریه (sm51) دمت گرم قلندر (sm2)نقل قول:
یور ولکام (sm120) گود لاک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آره خوندم پوووف یوووز !
تگ که می دونی می خارم !
سه نصف شب میام تنها نباشی !
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گم : هادی جان ! (sm51)
این کارا که تو می کنی همش از سر بیکاری یِ ! (sm132)
خودم یه شغل نون و آب دار برات توی " خانه عفاف " شهر " کرمان شاه " پیدا می کنم !!! (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm27)
یه لحظه وایسا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوای در مورد " خانه عفاف " چیزی بگی !؟ (sm2)
دیگه قرعه به نامت خورده برو سر کارت ! (sm2)